Cei mai cool kids sunt Tommy Kids?

/ / Modificat: 2019-11-26
Cei mai cool kids sunt Tommy Kids?

Who is the coolest kid in town? Raspunsul este intotdeauna unul singur: al tau! Pentru ca stilul se alege de la vârste mici, iar cel mic deja stie ce inseamna sa fi “uber cool”.

tommy

Intotdeauna primii pasi in viata sunt cei mai importanti, de la prima zi de scoala, la etapele pe care le parcurge alaturi de noii sai prieteni, pâna in prag de adolescenta. Iar cum usor, usor, atentia pentru haine devine din ce in ce mai importanta pentru el, ca element de exprimare a personalitatii, tu trebuie sa te pregatesti din timp. Indiferent insa de stilul pe care il adopta cel mic, tu sti cum sa fii cu un pas inainte.

Ca orice cool mom, deja esti la curent cu noutatile din colectia Tommy Hilfiger For Kids 2019, si asta pentru ca nu este vorba doar de moda si design, ci si de calitatea produselor, de confort si versatilitate. Inspirata din ciocnirea constienta intre functie si patrimoniu, aceasta colectie fuzioneaza mai multe elemente sustenabile cu un caracter practic ce au un singur scop: sa imbine coolness-ul si confortul intr-un mix potrivit pentru cel mic.

Elementele principale? 

Jachetele de tip puffer umplute cu puf si vestele din plus sunt alegerea ideala pentru micuti. Construite cu atentie cu un extra strat exterior impermeabil, nu au doar un look WOW ci sunt si calduroase si utile.De asemeni in prim plan sunt elementele semnatura ale brandului precum puloverul varsity, reimaginat acum in culori contrastante cu dungi si stele jucause. 
Pentru cei mai pretentiosi care isi doresc un twist cool al tricourilor si rochiilor, broderiile Tommy Crest, sunt solutia ideala. Tonurile neutre si paleta de culori emblematica a brandului – rosu, alb si albastru – sunt completate cu galben vibrant si roz pal. 

Tot in aceasta toamna colectia in editie limitata Tommy Jeans Fall Heritage propune si o serie de 16 piese destinate copiilor ce va fi disponibila in România, in magazinele TOMMY KIDS selectionate, completand astfel look-ul celor mici cu elemente clasice, reinterpretate, adaugand tehnicalitate si versatilitate ADN-ului clasic American, cool, al brandului si care sunt in tendinte, pentru un orice cool kid.

*Colectiile Tommy Hilfiger Kids toamna-iarna 2019 si editia limitata Tommy Jeans Fall Heritage sunt disponibile in magazinele TOMMY KIDS din Baneasa Shopping City, Bucuresti Mall si Iulius Mall Cluj.

Articole recomandate

Citeste si despre