Ce masuri s-au luat impotriva angajatelor cresei din Iasi, care invatau copiii sa injure

/ / Modificat: 2019-04-19
Ce masuri s-au luat impotriva angajatelor cresei din Iasi, care invatau copiii sa injure

S-au luat masuri impotriva angajatelor cresei din Iasi, unde copiii erau jigniti si invatati sa injure.

Dupa ce informatia a aparut in spatiul public, primarul Mihai Chirica a dispus efectuarea unei anchete in urma careia a decis concedierea a doua infirmiere, a unei asistente medicale si a coordonatorului cresei.

"Am decis sa incetam contractele de munca pentru trei persoane care lucrau la grupa in care se afla copilul. Masurile nu s-au oprit aici. Coordonatoarea cresei trebuia sa stie ce se intampla, motiv pentru care a fost demisa si ea din functia de coordonator. Am dat o sanctiune avertisment si doamnei director de la Directia Crese, desi am o apreciere pozitiva in ceea ce priveste activitatea ei, mai ales ca de la numirea in functie lucrurile au mers intr-un trend pozitiv. Aceasta a fost singura exceptie, exceptie care a fost o lovitura pentru noi toti. Nu voi tolera niciodata, niciodata, atunci cand vorbim despre educarea copiilor nostri, motiv pentru care le-am spus celor doua infirmiere si a unei asistente medicale ca nu au ce cauta in echipa noastra", a declarat primarul Mihai Chirica, pentru AGERPRES.

Jigneau copiii si ii invatau sa spuna cuvinte obscene

Parintii unui baietel de 2 ani si 8 luni i-au cusut micutului un microfon de bluza, dupa ce l-au vazut tot mai speriat cand trebuia sa plece la cresa. Oamenii au ramas socati cand au auzit ce se intampla, de fapt, la cresa.

Cele doua infirmiere si asistenta medicala de la grupa baietelului injura, umilesc si se rastesc la micuti. Ba chiar ii invata pe sa foloseasca cuvinte obscene si se amuza atunci cand cei mici rostesc ce li se repeta.

Parintii vor sa mearga in instanta pentru tragerea la raspundere a celor responsabili.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Cresa Cresa copii

Articole recomandate

Citeste si despre