Ce a spus medicul care l-a operat pe baietelul mort la spitalul privat

/ / Modificat: 2018-10-25
Ce a spus medicul care l-a operat pe baietelul mort la spitalul privat

Medicul chirurg care l-a operat pe baitelul de un an si 10 luni, dar care a murit la clinica Sanador a facut primele declaratii dupa tragedie. Acesta a spus ca au fost respectate toate protocoalele. Micutul a fost operat de hernie inghinala, iar motivul decesului a fost soc hemoragic.

doctor-sanador

"A fost un soc si o mare trauma, e regretabil ce s-a intamplat, este o ancheta în curs de desfasurare. Nu am nicio explicatie pana acum, ce s-ar fi putut intampla. Pot sa va spun ca interventia chirurgicala a decurs fara evenimente majore, si nici din punct de vedere al anestezicului nu au fost probleme.

Daca e un copil peste varsta de un an operat de hernie inghinala nici nu necesita monitorizare in terapie.

Noi la copiii sub un an, de regula, cand operam in privat ii ducem si în terapie imediat post operator. Asta pentru a-i supraveghea mai atent, decat o facem in spitalele de stat”, a declarat Laura Balanescu, medic primar chirurgie pediatrica.

Cazul mortii copilului a ajuns la Parchet. Parintii copilului sunt audiati de procurori. La fel si medicul de pe echipajul SMURD care i-a acordat primul ajutor. Chemati la declaratii sunt si medicii si asistentele care l-au ingrijit pe baietel.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Spital Spital copii Internare spital copil Spital privat

Articole recomandate

Citeste si despre