Care este starea copiilor prinsi intre daramaturile internatului din Harghita. Un baiat a murit

/ / Modificat: 2023-12-18
Care este starea copiilor prinsi intre daramaturile internatului din Harghita. Un baiat a murit

Un perete al internatului Liceului „Tamasi Aron” din Odorheiu Secuiesc, judetul Harghita, s-a prabusit luni, in timp ce in interiorul cladirii se aflau patru copii cu varste cuprinse intre 15 si 17 ani.

Trei dintre ei au fost scosi la scurt timp dupa prabusire de sub daramaturi si au fost transportati la spital. Ultima victima, un baiat in varsta de 17 ani, a murit. 

Actiunea de cautate a incetat si potrivit informatiilor transmise de DSU un baiat a murit, o fata este intubata si va fi transportata la un spital din Targu Mures, in timp ce alte doua adolescente sunt constiente, dar au suferit diverse traumatisme.

„Bilant final: o victima decedata, o victima cu traumatisme severe, intubata, doua victime constiente, cu diverse traumatisme”, precizeaza DSU. 

„Cea de-a patra victima nu a raspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul”, transmite Departamentul pentru Situatii de Urgenta. 

Cladirea care s-a prabusit partial apartine Arhiepiscopiei Romano-Catolice, iar Primaria Odorheiu Secuiesc plateste anual peste 300.000 de lei chirie. In partea din imobil care s-a prabusit erau camere in care erau cazati elevii care stau la internat. Una dintre victimele gasite se afla in coma, au declarat reprezentantii Primariei, citati de News.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Tragedie copii Accident

Articole recomandate

Citeste si despre