Bebelusul care a crescut precum Fat Frumos a uimit intreaga lume. La nici doi ani, poarta hainele fratelui de 4

/ / Modificat: 2023-05-17
Bebelusul care a crescut precum Fat Frumos a uimit intreaga lume. La nici doi ani, poarta hainele fratelui de 4

„Sa creasca mare” este una dintre cele mai intalnite urari pe care parintii le primesc dupa nasterea unui copil. Un bebelus de 19 luni a primit, probabil, foarte multe astfel de urari, pentru ca a crescut literalmente precum Fat Frumos din povesti. Povestea lui face acum inconjurul lumii, dupa ce a fost facuta cunoscuta de cei de la publicatia Daily Mail.

Este ceva obisnuit ca hainutele de copii sa fie „mostenite” de la un frate, la altul. Xaylen Asher Richard are, insa, doar un an si 7 luni, si deja imprumuta din vestimentatia fratelui sau in varsta de 4 ani. El este, probabil, cel mai grasut bebelus din lume, iar mama lui, Salitza Richard, din Dallas, a remarcat inca de la sase luni ca are un copil cu un ritm de crestere foarte accelerat.

La varsta de numai 6 luni purta deja haine de copii de un an, un an si jumatate. Acum, la un an si 7 luni, el are 14 kilograme si este la fel de inalt ca fratele lui mai mare. Totusi, Xaylen Asher nu a inceput, inca, sa mearga, probabil tocmai din cauza greutatii.

„E o nebunie cât de repede a putut sa creasca. La inceput a fost amuzant, medicul ne-a intrebat daca sigur este copilul potrivit, deoarece parea mai mare. Am fost si ingrijorata pentru starea lui de sanatate pentru ca nu stiam daca este sanatos sa fie atat de gras, dar medicul a spus ca totul este perfect. Fiul meu cel mare a fost fix opusul lui. Judah are patru ani, iar Xaylen poarta aceeasi marime la haine”, a povestit Salitza Richard.

Bebelusul-gigant a crescut ca Fat Frumos

Desi la nastere Xaylen avea doar 3,6 kilograme, a inceput sa ia rapid in greutate, dar si sa se inalte foarte repde.

„Cand avea o luna, purta haine de 3-6 luni. La 3 luni era imbracat cu hainute pentru copii de 6-9 luni, iar la sase luni purta haine de 12 pana la 18 luni. Acum poarta haine pentru copii de 3-4 ani”, spune Salitza, care este convinsa ca fiul ei va fi foarte inalt atunci cand va fi mare.

De altfel acum nimeni nu o crede cand spune ce varsta are baietelul ei. Singura problema este ca greutatea l-a impiedicat sa inceapa deja sa mearga:

„Acum cantareste 14 kg, iar Judah are 15. Cel mare a inceput sa mearga la 10 luni, iar Xaylen abia la 18”.

Bebelusul-gigant are, desigur, un apetit pe masura! „Daca ii di mancare, este fericit. Este atat de linistit si mananca mult. Cand termina mancarea lui, mananca si ce lasa Judah in farfurie. Nu este nici pretentios la mancare”, a povestit mama copilului care a uimit intreaga lume.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Bebelus Crestere copii

Articole recomandate

Citeste si despre