Barbatul misterios care a ajutat la salvarea fetitei de 5 ani din Chiajna, sechestrata de tata. Este un personaj controversat

/ / Modificat: 2023-05-08
Barbatul misterios care a ajutat la salvarea fetitei de 5 ani din Chiajna, sechestrata de tata. Este un personaj controversat

Toata Romania a stat cu sufletul la gura dupa ce un barbat din Chiajna si-a sechestrat fiica de 5 ani, in urma cu cateva zile. Barbatul ameninta ca se va omori si ii va lua viata si fetitei. Timp de 28 de ore, polististii au negociat cu barbatul.

Din fericire, totul s-a terminat cu bine si fetita a fost salvata. Barbatul a fost imediat arestat, insa detalii uimitoare ies la iveala despre negocierile care au avut loc. Se pare ca un barbat misterios ar fi ajutat la operatiune, in paralel cu negocierile facute de oamenii legii. 

Cine l-ar fi convins pe barbat sa elibereze fetita

Un barbat controversat din Chiajna l-ar fi convins pe barbat sa isi elibereze fiica. Copila a trecut prin momente terifiante, dar mama spune ca acum micuta este bine. Se pare insa cu un rol decisiv in aceasta operatiune de salvare l-ar fi avut si un barbat controversat din Chiajna. 

"Liviu Iordan a povestit pentru Observator că din proprie iniţiativă l-a contactat pe suspect. Şi asta pentru că la mijloc era vorba de o fetiţă de 5 ani, aproape de vârsta copilului lui. I-a oferit ajutor, i-a angajat un avocat şi, pe proprie răspundere, a intrat în casă pentru a împiedica orice gest extrem", spune Bianca Iacob, reporter Observator. 

Potrivit declaratiilor facute de barbat, el ar fi vorbit prin mesaje cu acesta, demarand astfel o operatiune separata de cea a politiei. In jumatate de ora l-ar fi convins pe barbat sa isi elibereze fetita si sa se predea autoritatilor. Surse din poliţie nu neagă implicarea bărbatului, dar spun că a fost un efort integrat.

Liviu Iordan: Poliţia îşi asumă meritele. Sunt cei mai tari.

Reporter: Cum aţi reuşit să-l convingeţi? 

Liviu Iordan: Nu contează. 

Reporter: Ce i-aţi spus, s-a speriat de dumneavoastră? 

Liviu Iordan: De mine? 

Reporter: Înţeleg că aveţi autoritate în zonă. 

Liviu Iordan: Suntem consăteni, acolo toţi ne cunoaştem.

Liviu Iordan este un personaj controversat, foarte cunoscut in Chiajna. El a fost implicat in anul 2009 intr-un jaf la unitatea militara Ciorogarla, de unde gruparea din care facea parte a sustras o cantitate uriasa de arme de foc letale. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Stiri

Articole recomandate

Citeste si despre