Asa arata femeia care a nascut cei multi copii din Romania. Are 42 de ani si 20 de copii

/ / Modificat: 2020-01-14
Asa arata femeia care a nascut cei multi copii din Romania. Are 42 de ani si 20 de copii

O femeie de 42 de ani din comuna argeseana Stoenesti, este mama cu cei mai multi copii din Romania. Femeia a nascut recent cel de-al 20-lea urmas. 

Georgiana Vacaru a nascut primul copil cand avea 19 ani, iar de atunci a fost insarcinata in fiecare an. Pe cel mai mic l-a adus pe lume in primele zile ale noului an. Sunt 12 baieti si 8 fete.

Nu vrea sa se opreasca la 20 de copii

Georgiana, sotul ei si copiii locuiesc intr-o casa cu opt camere in satul Cotenesti, comuna argeseana Stoenesti.

"Toti cei 20 de copii sunt sanatosi si asta ma bucura cel mai mult. E ceva minunat sa fiu mama a 20 de copii, ei ma ajuta, suntem o familie foarte unita. Cel mai mare este baiatul care este si casatorit. El este plecat la casa lui. (...) Copiii se ajuta mult intre ei. Si la teme si in gospodarie si la bucatarie. Ma ajuta mult si sotul meu cu cresterea copiilor si cu treburile casei. Noi avem alocatiile pentru copii, si mai pleaca sotul la munca peste hotare primavara si toamna cate o luna sau doua," a spus mama potrivit realitateadearges.net.

Ca sa aiba loc sa doarma parintii le-au amenajat copiilor paturi suprapuse. 

Femeia spune ca nu are de gand sa se opreasca la 20 de copii, pentru ca ii place sa aiba o familie numeroasa, iar medicii au declarat ca este perfect sanatoasa.

"Daca Dumnezeu imi mai da copii, nu ii oprim, Dumnezeu stie ce se va intampla," a declarat Georgiana Vacaru.

In Romania mai este o familie cu 18 copii in Valea Tarsei din comuna Breaza.

Taguri Romania Mama

Articole recomandate

Citeste si despre