ANUNTUL premierului: Ce magazine din mall-uri se vor redeschide dupa data de 15 mai

/ / Modificat: 2020-05-06
ANUNTUL premierului: Ce magazine din mall-uri se vor redeschide dupa data de 15 mai

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a anuntat ca o parte din mall-uri se vor redeschide pe 15 mai, cand Romania va intra in stare de alerta. 

"Au fost prezentate anumite situatii specifice, in care in anumite spatii de tip mall sunt magazine care au intrari exterioare si ca e normal ca pentru aceste magazine cu intrari exterioare, chiar daca sunt in interiorul mall-urilor, ele vor fi deschise, cum, de altfel, vor fi deschise in mall-uri farmaciile, magazinele care desfac produse alimentare, spalatoriile – astea au fost accesibile si in perioada starii de urgenta," a precizat Ludivic Orban.

In ce conditii se poate pleca din localitate

Acesta a vorbit si despre deplasarile in afara localitatii dupa data de 15 mai. Presedintele Klaus Iohannis preciza in urma cu cateva zile ca cetatenii se pot deplasa in afara localitatii doar in interes de serviciu, pentru a merge la medic sau pentru sport individual.

"Inca nu am finalizat cadrul de reglementare aferent deplasarilor in afara localitatii. Deocamdata, am stabilit ca vor fi permise deplasarile si in afara localitatii, dar pentru o categorie de motive pe care noi le consideram intemeiate, care, in momentul in care le vom hotari, le vom prezenta publicului," a adaugat Ludovic Orban

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ludovic orban Magazine 15 mai

Articole recomandate

Citeste si despre