Andreea Marin dezvaluie care e cea mai importanta lectie pe care i-a dat-o fiicei sale

/ / Modificat: 2023-11-02
Andreea Marin dezvaluie care e cea mai importanta lectie pe care i-a dat-o fiicei sale

Andreea Marin si-a cucerit intotdeauna fanii cu naturaletea si stilul clasic si elegant pe care si l-a conturat de-a lungul timpului. Ajunsa la varsta de 49 de ani, vedeta a facut mici ajustari in ceea ce priveste aspectul fizic, insa nu a exagerat niciodata cu interventiile sau cu machiajul. Dincolo de a fi un exemplu pentru multe tinere, vedeta TV isi doreste sa fie un exemplu bun pentru fiica ei adolescenta.

Violeta este la varsta la care multe adolescente exagereaza cu machiajul si chiar ajung sa apeleze la interventii chirurgicale pentru a arata asa cum isi doresc. Intr-o lume in care majoritatea tinerelor apeleaza la filtre si editare atunci cand posteaza fotografii pe retelele de socializare, Andreea Marin i-a dat un sfat pretios fiicei sale si anume sa ramana naturala in orice situatie.

„Ii spun: naturalete! I-am zis sa nu faca exagerari. Este varsta la care tinerele vor sa incerce de toate. Vad tot felul de prostii pe TikTok, pe internet. I-am zis ca nu asta este solutia, iar ea a inteles”, a spus Zana Surprizelor, intr-un interviu pentru Playtech.

Vedeta, mandra de fiica ei

Violeta, fiica Andreei Marin si a lui Stefan Banica Jr. este preocupata de invatatura si se gandeste deja la facultatea pe care o va alege. Chiar daca mai are pana cand termina liceul, Violeta a recunoscut ca se gandeste sa studieze in strainatate. Desi ii va fi greu sa stea departe de ea, Andreea Marin o sustine pe adolescenta indiferent ce ar alege si o incurajeaza sa isi urmeze visul.

Vara aceasta, Violeta a obtinut o bursa de studii in Statele Unite ale Americii, iar mama ei a insotit-o acolo la cursuri. Andreea Marin a relatat ulterior despre experienta si a spus ca este foarte mandra de reusitele Violetei.

„Fiica mea a crescut si, prin forte proprii, luandu-si deciziile in mainile sale, a depasit interviurile succesive de calificare, eseul, cerintele online ale binecunoscutei Fundatii Tony Robbins si a devenit singura adolescenta ce avea sa plece din Romania anul acesta spre America, pentru a petrece o saptamana intensa de invatare, inspirationala la Global Youth Leadership Summit din San Diego, experienta care a marcat-o pozitiv, alaturi de tineri din zeci de tari din intreaga lume si traineri binecunoscuti la nivel mondial”, a scris Andreea Marin pe retelele de socializate, in urma cu cateva luni.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Andreea marin si fiica sa Vedete copii Lectii viata copii

Articole recomandate

Citeste si despre