Alocatiile elevilor, platite cu intarziere in luna aprilie? Anuntul facut de conducerea Postei Romane

/ / Modificat: 2024-04-02
Alocatiile elevilor, platite cu intarziere in luna aprilie? Anuntul facut de conducerea Postei Romane

 

Angajatii Postei Romane au anuntat ca vor continua greva generala, pentru ca sunt nemultumiti de salariile pe care le primesc. Astfel, multe dintre ghiseele oficiilor postale din tara vor fi inchise, iar romanii sunt ingrijorati ca pensiile si alocatiile elevilor nu vor fi livrate la timp din cauza protestelor. 

Cu toate acestea, conducerea Postei Romane asigura romanii ca platile se vor face la timp. 

”Compania Nationala „Posta Romana” va asigura intocmai distribuirea, conform tuturor prevederilor contractuale si legale a trimiterilor si drepturilor sociale pentru toti clientii, iar o intarziere a acestora este exclusa. 

Precizam ca escaladarea conflictului de munca este una artificiala, iar Compania Nationala „Posta Romana” a luat toate masurile pentru depasirea acestuia.

Asiguram pe cei peste 2 milioane de pensionari care primesc drepturile sociale prin intermediul Companiei Nationale „Posta Romana” ca nu va exista nicio persoana care sa nu isi primeasca drepturile in termen, in luna aprilie! Toate drepturile sociale vor fi livrate la timp, pana pe 15 APRILIE, asa cum ne-am asumat angajamentul!

Compania Nationala „Posta Romana” precizeaza ca majoritatea covarsitoare, peste 80% dintre salariati, isi va indeplini atributiile de serviciu cu profesionalism, ca si pana acum! La conflictul colectiv de munca au aderat, in scris, aproximativ 20% din angajatii Companiei.

“Vreau sa ii asigur, in primul rand, pe toti cei peste 2 milioane de pensionari care primesc drepturile sociale prin intermediul Companiei Nationale „Posta Romana” ca nu va exista nicio persoana care sa nu isi primeasca drepturile in termen, in luna aprilie! Toate pensiile vor fi distribuite la timp, pana la 15 aprilie, asa cum ne-am angajat pana acum! Informatiile cu privire la afectarea populatiei sunt false si sunt transmise cu rea-credinta!”, a declarat Valentin Stefan, directorul general al Postei Romane”, spun reprezentantii companiei. 

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Alocatie copii Aprilie

Articole recomandate

Citeste si despre