Alexandru Ciucu, martursiri despre divortul de Alina Sorescu: "Am gasit casa goala, fara copii. Am crezut ca innebunesc atunci"

/ / Modificat: 2024-03-12
Alexandru Ciucu, martursiri despre divortul de Alina Sorescu:

 

Alexandru Ciucu a vorbit in urma cu cateva zile despre despartirea de Alina Sorescu si despre momentul in care fiicele sale au plecat de acasa. Divortul celor doi a luat prin surprindere pe toata lumea, mai ales ca pareau un cuplu solid si fericit. 

Povestea lor de dragoste s-a sfarsit brusc, chiar daca au impreuna doua fetite superbe. Cei doi s-au luptat luni bune prin tribunale pentru custodia celor fetitelor. 

Dupa o lunga perioada de tacere, Alexandru Ciucu a vorbut deschis despre cea mai grea despartire din viata lui. 

„Cel mai greu moment din viata mea a fost intr-o dimineata de februarie in 2022, cand m-am intors intr-un suflet de la Paris cu primul zbor disponibil si am gasit casa goala, fara copii. Am simtit ca se termina lumea si ca se prabuseste pamantul cu mine. Durerea era atat de mare ca nu puteam nici sa plang, nici macar sa ma misc. 

Dupa un timp, am inceput sa strig copiii prin casa goala si imi imaginam ca imi raspund asa cum stiam eu ca imi raspundeau inainte. Incercam sa rememorez sunetele glasurilor lor si sa mi le intiparesc in minte, ca sa nu le uit niciodata. A fost cumplit. Eram disperat, nestiind nici unde sunt si nici cand sau daca o sa le mai vad curand. Am crezut ca innebunesc atunci', sustine Alexandru Ciucu pentru Unica.ro.

"Nu mi-am mai vazut copiii decat prin gardul scolii"

El spune ca intr-o zi a primit un mesaj scurt prin care era instiintat ca fetitele nu vor mai locui in casa lui. 

„Primisem din senin, cu o seara inainte, eu fiind plecat din tara, un email cu un scurt mesaj de informare. Spunea ca de azi inainte copiii parasesc locuinta in care au crescut si vor locui la o adresa total necunoscuta mie. Acolo puteam sa vin sa-i vad doar cu programare in prealabil. Lucru care s-a dovedit, oricum, a fi doar vorbe, pentru ca in urmatoarele doua luni nu mi-am mai vazut copiii decat prin gardul scolii, in pauzele dintre cursuri.

 A fost crunt si pentru mine, dar mai ales pentru fetite, care nu intelegeau de ce nu mai pot sa ma vada si sa stea cu mine. Aceasta stare de anormalitate nu s-a rezolvat decat in momentul deciziei judecatoresti din ordonanta presedintiala, pe care am introdus o la sugestia avocatilor mei', a mai spus Alexandru Ciucu.

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Alina Sorescu Divort

Articole recomandate

Citeste si despre