Adolescentul care a uimit internetul cu motivatia lui. Are un brat paralizat, insa nu a renuntat la pasiunea pentru sport

/ / Modificat: 2023-11-02
Adolescentul care a uimit internetul cu motivatia lui. Are un brat paralizat, insa nu a renuntat la pasiunea pentru sport

Povestea unui adolescent pe nume Jackson Schop a facut inconjurul internetului si a emotionat o multime de oameni. Tanarul in varsta de 19 ani posteaza continut pe retelele de socializare, unde le arata oamenilor cum se antreneaza la sala. Cei care il urmaresc au observat ca baiatul are un brat foarte subtire in comparatie cu celalalt si au vrut sa stie ce s-a intamplat.

Jackson a povestit ca a suferit un accident in urma caruia bratul stang i-a ramas paralizat. In ciuda dizabilitatii, baiatul nu a renuntat la pasiunea sa pentru fitness. Dupa ce s-a recuperat, a continuat sa mearga la sala si sa faca ce ii place atat de mult, insa nu si-a mai putut folosi bratul. Din acest motiv, mana stanga este mult mai subtire decat dreapta.

Povestea lui a impresionat multa lume

Oamenii care il urmaresc si au aflat povestea lui au fost impresionati de motivatia baiatului si de faptul ca nu a abandonat sportul. Mii se internauti i-au lasat comentarii in care l-au felicitat si i-au transmis ca este o inspiratie pentru multi.

„E uimitor. Faptul ca ai putut sa treci peste ce s-a intamplat si sa faci lucruri pe care altii le-ar fi abandonat este foarte inspirational”, „Respect profund pentru acest baiat” - au fost doar doua dintre comentariile pe care le-a primit Jackson pe conturile lui de socializare.

Tanarul a suferit un accident cu snowmobilul in urma cu aproape doi ani, in urma caruia a intrat in coma. Cand s-a trezit, si-a dat seama ca nu isi mai poate folosi bratul stang.

„Odata ce am iesit din spital si am inceput sa ma antrenez din nou... mi-am setat un obiectiv. Sa ajung in cea mai buna forma din viata mea, in ciuda bratului paralizat. A fost un an si jumatate, cu urcusuri si coborasuri, dar pot spune oficial ca mi-am indeplinit obiectivul. Vreau sa le multumesc tuturor prietenilor si familiei mele pentru ca au facut ca lucrurile sa fie mai usoare. Pot spune oficial ca mi-am indeplinit scopul”, a explicat Jackson pe TikTok.

  • FOTO: instagram.com/jacksonthecripple

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Adolescent Internet copii

Articole recomandate

Citeste si despre