Nu mai dormiti cu bebelusul in pat! Acesti parinti si-au sufocat din greseala copilul intr-o noapte, in timp ce acesta dormea intre ei

/ / Modificat: 2023-06-12
Nu mai dormiti cu bebelusul in pat! Acesti parinti si-au sufocat din greseala copilul intr-o noapte, in timp ce acesta dormea intre ei

Cu lacrimi in ochi si durere in suflet, o mama ii implora pe ceilalti parinti sa nu mai doarma cu copiii lor in acelasi pat. Tanara si sotul ei si-au sufocat din greseala bebelusul, in timp ce acesta dormea intre ei, in pat. Micutul s-a ales cu leziuni cerebrale si risca sa ramana orb tot restul vietii.

Breanna Brown, in varsta de 22 de ani, si sotul ei, Ezell, in varsta de 23 de ani, l-au sufocat din greseala pe micutul Karvion in timp ce acesta dormea intre ei. Cei doi au fost treziti brusc de plansetele copilasului lor de 5 luni, care nu mai putea sa respire. 

mama cu copilul in spital

Breanna povesteste ca, in seara respectiva, il luase pe copil din patut pentru a-i da sa manance inainte de culcare. Intre timp, toti trei au adormit in acelasi pat, iar la 5 dimineata au fost treziti tipetele celui mic, care era lipsit de vlaga, cu fata albastra si se chinuia sa respire. Mama copilului crede ca probabil acesta s-a infasurat din greseala in pilota intr-o incercare disperata de a ajunge la biberon.

„Devenise mov si albastru la fata. De acolo s-a dezlantuit iadul. Se lasase pe spate in bratele lui Ezell. Ii puteai vedea buzele devenind din ce in ce mai albastre”, a marturisit Breanna, mama bebelusului.

Extrem de panicati, cei doi parinti au chemat imediat o ambulanta in timp ce ii faceau respiratie la gura copilului, in incercarea de a-l tine in viata. Micutul fost dus de urgenta, unde medicii au spus ca a fost privat de oxigen timp de sapte minute si a suferit patru crize subclinice. Acestia se tem ca acesta fi putea ramane orb si incapabil sa mearga si ca exista posibilitatea sa ii fi murit aproape 75% din creier. 

Breanna si Ezell se invinovatesc pentru ceea ce s-a intamplat si vor sa avertizeze alti parinti cu privire la pericolele dormitului cu bebelusul in acelasi pat. 

„Ar fi trebuit sa-l las in patut. Eram suparata ca fiul nostru s-a trezit mai devreme si ma simt atat de vinovata pentru ca eram suparata ca voia biberonul. Sotul meu se invinovateste pentru ceea ce i s-a intamplat fiului nostru, iar eu ii tot spun sa nu o faca. Amandoi suntem la fel de vinovati. De ce nu l-am lasat in patut si nu i-am dat suzeta? O secunda ar fi schimbat intregul deznodamant. Acum nu mai pot dormi noaptea. Daca va iubiti cu adevarat copiii, dati-le un sarut si o imbratisare si asezati-i in patuturile lor, va rog”, sfatuieste mama celui mic.

copil cu tub la spital

Intre timp, bebelusul ramane internat in spital, unde continua tratamentul pentru convulsiile sale.

„Nu s-a miscat, nu a deschis ochii si nu a facut niciun zgomot de cand i-au scos tubul de respiratie, pe 21 mai. Ultimul lucru pe care isi aminteste ca l-a vazut este ca mamica lui l-a ridicat suparata din patut, iar eu nu pot trai cu asta.”, a povestit Breanna, care este, de asemenea, mama lui Layla, in varsta de un an, si a lui Zoey, in varsta de patru ani. 

Sursa: thesun.co.uk
Foto: gofundme.com

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Somnul bebelusului Somnul din timpul noptii Dormit cu copilul in pat

Articole recomandate

Citeste si despre