Teatru pentru copii si oameni mari


Teatru pentru copii si oameni mari

Un festival de teatru ce reuneste spectacole pentru copii si pentru adulti va avea loc în premierã anul acesta la Alba Iulia, între 4 si 8 octombrie, la initiativa Teatrului de Pãpusi Prichindel din oras.

Festivalul "Povesti pentru copii si oameni mari" programeazã spectacole pentru cei mici în prima parte a zilei si montãri pentru adulti, seara.

Copiii sunt asteptati, printre altele, la "Vrãjitorul din Oz" (Teatrul de Pãpusi Prichindel din Alba Iulia), "Doi purcelusi" (Teatrul Merlin din Timisoara), "Califul barzã" (Teatrul Ariel din Târgu Mures), "Vrãjitorul si corbul" (Teatrul Puck din Cluj) si "Cenusãreasa" (Teatrul tãndãricã), iar cei mari la "Creatorul de teatru" (Teatrul Act), cu Marcel Iures, "Ich Bin Ofelia", cu Coca Bloos, "Gaitele" si "Aventurile lui Habarnam" de la Teatrul Odeon, "joi.

megaJOY" în regia lui Radu Afrim, "Kinky ZoOne", o productie a Teatrului independent Luni de la Green Hours.

Într-un pub din oras, actrita Adriana Trandafir va putea fi vãzutã în "Pasãrea mãiastrã - Maria Tãnase", Maia Morgenstern în "Chantan au lait", iar Ada Milea în "Quijote".

Adevarul

22 Septembrie 2006Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul