Machiaje potrivite la petrecerile de Craciun

/ / Modificat: 2006-12-21
Machiaje potrivite la petrecerile de Craciun

Sarbatorile inseamna de cele mai multe ori invitatii la tot felul de evenimente, printre care se pot numara petreceri cu tinuta de gala, iesiri in oras cu prietenii sau petreceri formale la serviciu.


Sarbatorile inseamna de cele mai multe ori invitatii la tot felul de evenimente, printre care se pot numara petreceri cu tinuta de gala, iesiri in oras cu prietenii sau petreceri formale la serviciu.

Daca doriti ca machiajul pe care il aveti sa fie potrivit pentru fiecare ocazie si in acelasi timp extraordinar, va oferim cateva sfaturi care sa va ajute sa aratati fabulos indiferent de evenimentul la care participati. De exemplu, in cazul in care aveti programata o iesire cu prietenele, optati pentru un machiaj discret, pentru ca este o iesire oarecum obisnuita si vreti ca personalitatea dumneavoastra sa iasa in evidenta. Va recomandam sa folositi pentru buze doar un gloss auriu, iar pentru ochi un fard de pleoape crema cu nuante delicate de roz.



In ceea ce priveste fardul de obraz, cel mai bine ar fi sa alegeti un roz mat, pe care sa-l aplicati doar pe partea superioara a pometilor. Si, ca sa completati machiajul, accentuati-va forma ochilor aplicand un rimel negru sau brun inchis atat pe genele superioare, cat si pe cele de jos. Receptiile sunt ocazii potrivite pentru a adauga un strop de teatralitate machiajului dumneavoastra. Puteti alege sa va conturati ochii cu un dermatograf.

Albastrul inchis, negrul sau ciocolatiul sunt culori clasice pentru machiaj, care se preteaza foarte bine pentru cocteiluri. Ar fi potrivit sa aplicati fardul pe pleoape si pe arcade, "pregatind terenul" pentru dermatograf sau tus. Si pentru ca machiajul de Sarbatori sa fie modern, nu exagerati cu pensatul sprancenelor, pentru ca nu se mai poarta sprancenele subtiri si arcuite. Nu aplicati fard de obraz si folositi un ruj intr-o nuanta discreta. In cazul in care participati la o petrecere unde este nevoie de tinuta de gala, cel mai bine este sa folositi un ruj roz pal, sa va fardati obrajii cu o nuanta maro-rosiatica sidefata si sa va conturati partea inferioara a ochilor cu un fard inchis la culoare, de preferat gri.

Nu trebuie sa neglijati bijuteriile (de exemplu, o pereche de cercei stralucitori), care vor reflecta lumina si vor spori efectul de luminozitate conferit de machiaj.

21 Decembrie 2006

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre