Gestul EMOTIONANT al unui baietel de 13 ani pentru mama sa. Femeia a izbucnit in lacrimi

/ / Modificat: 2019-04-03
Gestul EMOTIONANT al unui baietel de 13 ani pentru mama sa. Femeia a izbucnit in lacrimi

Gestul unui baietel pentru mama sa a impresionat pe toata lumea. Krystal Preston din Nevada, mama a trei copii pe care ii creste singura, a primit de la fiul sau un cadou la care nu se astepta niciodata.

masina-cadou

"M-a socat in totalitate. Aproape ca mi-am dat ochii peste cap. Nu mai am cuvinte... fiul meu de 13 ani mi-a cumparat o masina", a scris femeia pe Facebook, alaturi de poze cu copilul, alaturi de masina.

William tunde peluze si curata curtile pentru a face niste bani. Adolescentul a declarat unui post de televiune local ca a gasit masina pe Facebook si a intrebat-o pe femeia care pusese anuntul daca ii poate oferi ceva la schimb pentru ea sau daca vrea sa ii munceasca pentru suma respectiva. In cele din urma, acestia au cazut de acord.

mama-singuramama-singura

"Mama, este masina ta!"

Cand fiul sau i-a spus ca-i cumpara o masina, femeia a crezut ca este vorba despre o gluma. Pana intr-o zi, cand William a invitat acasa pe proprietara masinii. I-a oferit cheile autoturismului si i-a spus: "Mama, asta e masina ta!"

"Sunt atat de mandra de fiul meu. Este un copil atat de bun. Poate avea si zile mai proaste, dar OMG, ce copil de 13 ani stiti ca i-ar cumpara mamei lui o masina ... William, te iubesc fiule si multumesc", a mai scris femeia.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Cadou

Articole recomandate

Citeste si despre