Acuzatii grave ale unei mame din Gorj. Educatoarele sedeaza copiii pentru a dormi

/ / Modificat: 2019-04-09
Acuzatii grave ale unei mame din Gorj. Educatoarele sedeaza copiii pentru a dormi

O mama din Gorj a reclamat faptul ca educatoarele singurei crese din orasul Bumbesti-Jiu sedau copiii pentru a adormi mai repede. Femeia a depus plangere oficiala la politie.

Sedati pentru a dormi

Mama unei fetite in varsta de 2 ani si 3 luni s-a speriat pentru ca micuta avea stari de somnolenta inexplicabile, desi dormea ore bune la cresa si incepuse sa ceara si acasa, "siropul de somn". Chiar o angajata i-ar fi spus ca educatoarele obisnuiesc sa le dea copiilor un sirop care sa-i adoarma. Este vorba de un medicament care se elibereaza numai cu reteta si este folosit ca sedativ.

Din aceasta cauza, fetita a fost dusa la analize, iar rezultatele de la Institutul Mina Minovici vor iesi abia peste o luna.

Autoritatile au intocmit dosar penal in care se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de rele tratamente aplicate minorului, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Targu Jiu. Anchete vor mai fi demarate si de Primaria Orasului Bumbesti-Jiu si de Inspectoratul Scolar Gorj.

Pana acum, atat educatoarele cat si asistentele medicale au negat acuzatiile. La cresa, sunt inscrisi 15 copii.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Cresa

Articole recomandate

Citeste si despre