Un bebelus de doar sase saptamani si-a pierdut viata din cauza COVID-19

/ / Modificat: 2020-04-02
Un bebelus de doar sase saptamani si-a pierdut viata din cauza COVID-19

Un nou-nascut din statul american Connecticut si-a pierdut viata din cauza noului coronavirus. Anuntul a fost facut de guvernatorul statului, Ned Lamont, potrivit NBC Connecticut.

Acesta a precizat pe Twitter ca bebelusul, in varsta de 6 saptamani, a fost dus la spital la sfarsitul saptamanii trecute, in stare de inconstienta, si nu a putut fi resuscitat.

"Astazi, cu tristete sfasietoare, putem confirma primul deces pediatric din Connecticut provocat de COVID-19. Un nou-nascut in varsta de sase saptamani din zona Hartford a fost adus fara raspuns la un spital la sfarsitul saptamanii trecute si nu a putut fi restabilizat,"a spus Lamont.

Cea mai tanara victima facuta de coronavirus

Pana la momentul actual, nu se stie daca bebelusul suferea si de alte boli. Este cea mai tanara victima facuta de COVID-19 din intreaga lume.

"Este un virus care ii ataca pe cei mai fragili fara mila. Acest lucru subliniaza, de asemenea, cat de important e sa stam acasa si sa limitam expunerea la alte persoane. Viata noastra si viata altora ar putea literalmente sa depinda de aceasta. Suntem alaturi de familie in aceasta perioada grea," a adaugat guvernatorul.

In SUA, peste 4.300 de oameni au murit din cauza noului tip de virus. Expertii spun ca America este la cateva saptamani distanta de varful pandemiei si ca 200.000 ar putea muri.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Bebelus Covid - 19

Articole recomandate

Citeste si despre