TRIPLETI nascuti in plina pandemie si-au revenit dupa ce au fost ventilati mecanic

/ / Modificat: 2020-05-14
TRIPLETI nascuti in plina pandemie si-au revenit dupa ce au fost ventilati mecanic

TRIPLETI nascutI in timpul pandemiei de coronavirus au luptat pentru viata lor, pentru ca au venit pe lume la doar 31 de saptamani.

A fost nevoie ca bebelusii sa fie ventilati mecanic imediat dupa nastere, deoarece plamanii lor nu erau suficient de dezvoltati.

Parintii, Bethany si Kay Singh au fost despartiti de tripleti si au putut sa-i vada cateva saptamani mai tarziu, din cauza riscului de coronavirus.

Cuplul, care nu a incercat sa aiba un copil si folosea metode de contraceptie, a fost nevoit sa-si vada bebelusii, baietelul Arjun si fetitele Kiren si Kirit, pe rand, fara sa-i poata tine in brate sau saruta.

"Sunt minuni absolute. In primul rand, nici macar nu incercam sa avem un copil. Apoi, am aflat ca sunt tripleti. A fost uimitor, mai ales ca s-au nascut in mijlocul acestei pandemii," a spus tatal, in varsta de 33 de ani, pentru The Sun. 

"A fost sfasietor"

Acesta a povestit care a fost cel mai greu moment duoa nasterea celor trei micuti. 

"Dupa ce s-au nascut, a fost sfasietor, pentru ca nu puteam fi acolo si au fost luati de langa mama lor. Ea a trebuit sa se recupereze intr-o alta parte a spitalului, in timp ce ei au fost pusi la aparate din cauza problemelor de respiratie. Na am petrecut timp ca familie pentru ca i-am vizitat separat. Bethany a fost in vizita la doua-trei zile, iar eu in celelalte. 

tripleti1

Nu i-am putut saruta si a fost foarte dificil. Au fost cateva saptamani foarte grele si foarte stresante. A fost dureros sa nu-i putem saruta asa cum ne doream. Stiam, insa, ca sanatatea lor era mai importanta. 

Din fericire, acum sunt bine si pot veni acasa. Isi revin dupa nasterea traumatizanta si fac progrese mari," a adaugat fericitul tatic.

Articole recomandate

Citeste si despre