O aplicatie mobila pentru o prietenie stabila cu SuperEroii Itsy Bitsy FM

/ / Modificat: 2023-07-11
O aplicatie mobila pentru o prietenie stabila cu SuperEroii Itsy Bitsy FM

Vacanta copiilor si parintilor este acum si mai relaxata, pentru ca ei au alaturi, oricand si oriunde in lume, cel mai de nadejde prieten: noua aplicatie gratuita Itsy Bitsy FM. Pentru o prietenie stabila intre copii si eroii lor preferati s-a lansat cea mai child friendly aplicatie, potrivita oricarui tel mobil. Copiii au acum la indemana oricand: povestile, muzica, radioul preferat, prietenii SuperEroi, fara niciun cost si fara niciun fel de grija.

La inceput de vacanta, Itsy Bitsy a lansat o noua aplicatie adaptata nevoilor copiilor, care ofera acces la continut sigur pentru copii, la orice ora, oriunde in lume.

„Unii copii ne scriu ca atunci cand pleaca prin lume si nu mai au acces la radio li se face dor de emisiunile cu supereroii lor preferati. Sunt si parinti care ne scriu ca cei mici si-ar dori sa asculte mai des anumite povesti, melodii sau Enciclopedii Zimitot. De aceea am lansat acum o noua aplicatie, mai prietenoasa, care implineste aceste nevoi si dorinte si care se descarca gratuit pe orice tip de telefon.”, Nadia Tataru, co-fondatoarea si directoarea Itsy Bitsy.

noua aplicatie itsy bitsy

Noua aplicatie creata child friendly este usor de utilizat chiar de catre cei mici. Cu ajutorul ei, copiii si parintii au oricand la indemana:

  • Emisia Live a Itsy Bitsy FM;
  • Legatura rapida in direct cu SuperEroii Itsy Bitsy, prin telefon sau mesaje WhatsApp;
  • Descrierile SuperEroilor si emisiunilor radio;
  • Ascultare la cerere a serialelor de succes: „Misiunile lui Itsy si ale lui Bitsy” si „Enciclopedia Zimitot”;
  • Povestile preferate, muzica dorita, podcasturi video si audio pentru copii;
  • Podcasturi despre dezvoltarea copiilor si sanatatea familiei dedicate parintilor si profesorilor.

Acces rapid la toate mediile on-line ale Itsy Bitsy: site, Facebook, Instagram, YouTube, Spotify;

Ascultare Itsy Bitsy FM, simplu, de oriunde.

Noua aplicatie mobila Itsy Bitsy FM se descarca gratuit, pe orice tip de telefon, din Google Play sau App Store. Mai multe detalii pe www.itsybitsy.ro.

**************

ITSY BITSY este unica platforma integrata de comunicare dedicata copiilor, parintilor si educatorilor si include singurul post de radio din Romania pentru parinti si copii, platforma online www.itsybitsy.ro, ateliere pentru parinti si copii si evenimente pentru timpul liber in familie. Itsy Bitsy FM emite in eter in Bucuresti si in peste jumatate din teritoriul Romaniei. Lumea Itsy Bitsy o puteti accesa oriunde si oricand, prin intermediul aplicatiei gratuite ITSY BITSY FM, disponibila in GooglePlay si AppStore. Itsy Bitsy a initiat si obtinut, impreuna cu partenerii sai, ca 1 Iunie sa fie zi libera nationala si a initiat si deruleaza campania strategica nationala de prevenire si combatere a bullyingului in scoli.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Aplicatie Mobila

Articole recomandate

Citeste si despre