Klaus Iohannis, mesaj de 1 Iunie pentru copii

/ / Modificat: 2020-06-01
Klaus Iohannis, mesaj de 1 Iunie pentru copii

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a transmis un mesaj tuturor copiilor cu ocazia zilei de 1 Iunie. Seful statului le-a multumit micutilor pentru efortul si intelegerea din aceasta perioada grea si le-a urat succes elevilor care se pregatesc pentru examenele nationale.

"Dragi copii,

Anul acesta sarbatorim 1 iunie in conditii neobisnuite, intrucat trebuie sa facem fata cu totii, de la mic la mare, luptei cu virusul care ne poate pune sanatatea in pericol.

Stiu cat de greu v-a fost in aceste luni departe de colegi, de prieteni, de activitatile pe care le faceati zilnic cu placere. Ati facut eforturi extraordinare si v-ati adaptat scolii online, intelegand ca educatia ramane la fel de importanta in tot acest timp.

Va multumesc pentru ca ati fost intelegatori si ca i-ati protejat pe cei dragi, pe parinti si mai ales pe bunici care sunt cei mai vulnerabili in fata bolii. Celor care veti sustine in curand examenele de evaluare nationala si bacalaureat, va doresc mult succes.

Anul acesta conditiile in care se vor desfasura examenele sunt diferite, dar sunt convins ca va veti descurca foarte bine. Am incredere ca aceste incercari va vor face mai puternici si ca nu veti lasa nimic sa stea in calea ambitiilor voastre.

Dragi copii, prin respectarea regulilor sanitare, fiti aliatii mei in aceasta lupta impotriva virusului si va asigur ca impreuna vom depasi cu bine aceasta perioada.

La multi ani, cu multe bucurii!”, a transmis Klaus Iohannis, de Ziua Copilului.

Sursa: digi24.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre