Il mai stii pe “micul Hercule”? Cum arata la 18 ani, cel mai puternic copil din lume

/ / Modificat: 2022-08-16
Il mai stii pe “micul Hercule”? Cum arata la 18 ani, cel mai puternic copil din lume

Giuliana Stroe a devenit cunoscut in Romania la varsta de doi ani. Acesta a fost numit “cel mai puternic copil din lume”, dupa ce a uimit cu muschii lui intreaga Romanie, dar si Italia.

Copilul a batut recorduri mondiale din cauza antrenamentelor extreme pe care le facea acesta, incurajat fiind de tatal sau.

Demn de Cartea Recordurilor  

In 2009, pe cand avea doar 5 ani, micutul a intrat in Cartea Recordurilor pentru forta sa. Tot atunci Giuliano a reusit o performanta greu de egalat. Acesta a mers in maini, pe o distanta de 10 metri, cu o greutate agatata de picioare.

Giuliano a devenit cunoscut dupa ce a participat la emisiunea “Romanii au talent”. Acesta mai are un frate, Claudiu, care la acea vreme avea 16 ani. Cei doi au avut numeroase aparitii TV, inclusiv in Italia, unde erau apreciati pentru puterea lor si dedicatia pentru sport.

Acest lucru a dus la ingrijorarea multor persoana perivind antrenamentele deosebit de grele la care erau supusi cei doi mici culturisti, ajungand de nenumatate ori in atentia Directiei pentru Protectia Copilului din Olt.

Tatal acestora, Iulian Stroe, a fost la un pas de a fi decazut din drepturile parintesti, pentru rele tratamente aplicate minorului.

“Micul Hercule”, probleme de dezvoltare din cauza antrenamentelor

In 2017, parintii l-au dus pe Giuliano in Spania, pentru un control amanuntit. Medicii au spus ca dezvoltarea acestuia nu corespunde cu cu cea a unui copil normal. Medicul Silvia Trevino, a marturisit, pentru o televiziune locala ca Giuliano are ”grave probleme la nivelul dezvoltarii musculare si osoase”, potrivit cancan.ro.

Aceste probleme l-au facut pe copil sa renunte la antrenamentele tiranice si sa aleaga un alt sport. Acum, micul Hercule practica boxul. 

Giuliano Stroe are 18 ani. Cum arata acum “micutul Hercule”

Guliano Stroe are acum 18 ani si isi doreste sa devina campion la box. Acesta, dar si fratele lui, se antreneaza la clubul infiintat de tatal lor, Asociatia Giuliano & Claudio Boxing Club.  

FOTO: stiriromania.ro, cancan.ro

Articole recomandate

Citeste si despre