Cristina Cioran, in sfarsit alaturi de fiica ei. Prima imagine cu bebelusa Ema

/ / Modificat: 2021-08-28
Cristina Cioran, in sfarsit alaturi de fiica ei. Prima imagine cu bebelusa Ema

Vesti bune din partea Cristinei Cioran! Actrita este in sfarsit alaturi de fetita ei dupa ce a nascut prematur, iar micuta Ema a ramas in spital cateva saptamani la Terapie Intensiva. 

Cristina a avut voie sa isi viziteze fiica doar de doua ori pe saptamana. Medicii au avut insa grija ca micuta Ema sa fie supravegheata non stop cat timp a stat la incubator. 

„Copilul este bine! Este în spital încă, așteptăm să o luăm acasă. O dată pe săptămână avem voie să o vizităm, ci nu de două ori, cum ni s-a spus inițial.

Alex a fost o singură dată să își vadă fetița, am fost împreună. Nu știu cât o să mai stea în spital, nu depinde de mine, depinde de evoluția sa și de ce spun medicii.

Important este ca ea să fie bine, să fie sănătoasă. Cred că va mai rămâne încă două săptămâni pe lângă cele trei, cât a stat până acum”, declara vedeta pentru Impact.ro.

Aparent, nașterea prematură a fost pusă pe seama unei toxiinfecții alimentare. Cristina Cioran și-a dat seama că ceva nu este în regulă și a sunat la numărul de urgență 112. 

„Poate că a fost mai bine așa. Poate că era mai grav dacă nu nășteam.  Duminică am intrat în travaliu, aveam dureri mari de burtă, avem și niște contracții, era combinată treaba.

Mi-am dat seama că devine grav, am sunat la salvare, m-a luat și m-a dus la spital, unde am născut. Am avut o toxiinfecție alimentară, de la ceva greșit mâncat, iar pe fondul ăsta s-a declanșat travaliul. Mai aveam o grămadă până la termen.

Am văzut-o azi dimineață, e bine, răspunde la stimuli, respiră singură. Nu știu cât voi mai rămâne în spital, în funcție de starea copilului, de la zi la zi. Oricum azi mai rămân. Aici sunt liniștită că au doctorii grijă de ea.

Trebuie să mai stea în incubator câteva zile, pânâ când începe să mănânce singurică. Iubitul meu nu poate să intre în spital, spitalul e carantinat.  Nu e singurul caz. E plin aici de copii născuți prematur”, spunea Cristina Cioran.

Taguri Cristina Cioran

Articole recomandate

Citeste si despre