Ce pensie alimentara ii ofera Victor Slav fiicei lui. Suma care o nemultumeste pe Bianca Dragusanu

/ / Modificat: 2021-09-04
Ce pensie alimentara ii ofera Victor Slav fiicei lui. Suma care o nemultumeste pe Bianca Dragusanu

Ce pensie alimentara primeste fiica Biancai Dragusanu de la tatal ei, Victor Slav. Nimeni nu se astepta la suma asta

Bianca Dragusanu si Victor Slav sunt la cutite din cauza pensiei alimentare pe care acesta i-o ofera fiicei sale. Dupa divort, fiica celor doi a ramas in grija mamei, iar tatal este nevoit sa-i plateasca pensie alimentara.

Bianca Dragusanu si Victor Slav au format unul dintre cele mai frumoase, dar si controversate cupluri din showbizul romanesc. Cei doi au impreuna o fiica pe nume Sofia. Din pacate, din cauza neintelegerilor cei doi au ajuns la divort.

Dupa divort, Sofia a ramas in grija mamei sale, iar Victor Slav este nevoit sa-i plateasca pensie alimentara.

Acesta plateste lunar o suma consistenta, insa este prea putin prin comparatie cu cheltuielile lunare pe care Bianca le are cu intretinerea fiicei sale.

Victor Slav ii plateste lunar o pensie alimentara de 500 de euro, adica aproximativ 2500 de lei. Aceasta este insa doar o mica parte din suma pe care Bianca Dragusanu o cheltuieste lunar pentru ingrijirea fiicei lor.

Prin urmare, Bianca Dragusanu este cea care se ocupa de majoritatea cheltuielilor cand vine vorba despre intretinerea Sofiei.

„Initial au decis sa imparta totul pe jumatate, dar, cum micuta sta mai mult in grija Biancai, este evident ca balanta financiara s-a inclinat in partea ei. Bianca sustine in mare parte cheltuielile micutei. Victor cotizeaza lunar cu putin peste 500 de euro, iar Bianca depaseste in lunile bune cateva mii de euro. Au fost luni cand a cheltuit si 5.000 de euro pentru ca nu se poate abtine sa nu-i cumpere fiicei jucarii si hainute”, a declarat o sursa pentru cancan.ro.

Aceeasi sursa a mai declarat ca Victor Slav se implica destul de mult in cresterea fiicei sale, desi nu petrece foarte mult timp cu micuta. Totodata, potrivit sursei, se pare ca Victor Slav pastreaza legatura mai mult cu mama Biancai Dragusanu, cu care are o relatie mai buna decat cu fosta sotie.

Sursa foto: playtech

Taguri Pensie parinti Pensie alimentara

Articole recomandate

Citeste si despre