Spectacole pentru copii si adulti la Festivalul de teatru Puck


Teatrul de Papusi Puck din Cluj-Napoca organizeaza in perioada 24-28 octombrie, unicul Festival International al Teatrelor de Papusi si Marionete din Romania.

La aceasta manifestare, aflata la editia cu numarul patru, participa trupe de teatru din Germania, Lituania, Ungaria, Serbia si Muntenegru si din Romania, informeaza dordeduca.ro. Pe langa piesele de teatru cu papusi destinate copiilor si adultilor, care vor fi interpretate de actorii romani si straini, la festival vor mai avea loc si work-shop-uri si se vor decerna si premii pentru cel mai bun spectacol, premiul special Puck, premii pentru interpretare, masculina si feminina, si premiul pentru regie.


Juriul, care va decide cine sunt castigatorii, este format din Ion Marhon, presedintele juriului, Roxana Croitoru, Zsuzsanna Szebeni, Raluca Tulbure si Liviu Malita, decanul Facultatii de Teatru si Televiziune.

Sfarsitul festivalului va fi marcat de conferinta “Traditie si inovatie in Teatrul de Papusi”, pe care o va sustine Ildiko Kovacs si Decebal Marin.

Tot in cadrul acestei conferinte se vor inmana si premiile pentru castigatori. Spectacolele se vor desfasura pe scenele Teatrului Puck, Operei Maghiare, Teatrului National “Lucian Blaga”, Cercului Militar, Casei Tranzit si Liceului Brassai. Pretul unui bilet este de 30.000 de lei vechi.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul