Spectacol pentru copii cu clovni veseli
 
In aceasta duminica, 17 februarie, incepand cu ora 11:00, pe scena Centrului Cultural Nicolae Balcescu, aveti posibilitatea de a vedea un spectacol cu clovni, adresat parintilor si copiilor.

Scenariul are la baza competitia dintre doua personaje "Zambarici" si "Veselici", doi clovni veseli si zglobii. Fiecare dintre ei se considera mai invatat, mai talentat, mai haios, intr-un cuvant: SPECIAL, fapt care ii face sa se certe mereu, sa-si dispute vesnic primul loc.

Personajele sfarsesc prin a se impaca de dragul copiilor, dar nu inainte de a face o multime de boroboate haioase ce starnesc rasul acestora.


Spectacolul "Clovnii veseli" este interactiv, fapt care il face deosebit de atractiv pentru micutii spectatori.

 
Scenariul, regia si coregrafia sunt semnate Claudia Negroiu, autoare si altor piese pentru copii, distributia: Claudia Negroiu si Dana Porlogea, scenografia fiind asigurata de Aurel Patrascu, muzica de Radu Captari, iar costumele hazlii de catre Claudia Negroiu. Durata spectacolului este de 45 de minute, minute in care micutii vor fi cu siguranta amuzati de aventurile celor doi clovni.

Laura Moise

Redactor Copilul.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul