Comportamentul copiilor tine de educatia parentala
 

Copiii ce primesc o educatie de calitate inainte de a urma gradinita au un vocabular mult mai dezvoltat decat copii ce sunt oarecum neglijati de parinti. De asemenea, cu cat un copil isi petrece mai mult timp intr-o gradinita cu atat sansele de a crea probleme la scoala sunt mai mari. Noile concluzii au fost extrase din cel mai amplu studiu desfasurat vreodata in Statele Unite asupra comportamentului copiilor prescolari.

Cercetatorii sunt de parere ca anumite caracteristici comportamentale existente la copii se pastreaza in ciuda inaintari lor in varsta. De exemplu un copil neglijat de familie poate avea un comportament violent fata de colegii sai atat la gradinita cat si la scoala primara. Parintii, au concluzionat autorii studiului, joaca un rol importand in dezvoltarea viitorului elev, normele transmise catre copil reprezentand un factor decizional asupra comportamentului si limbajului ce va fi folosit in viitor de acesta.


News 365

27 Ma

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul