Adinuta si Andruta canta la teatrul Tandarica

/ / Modificat: 2017-09-14
Adinuta si Andruta canta la teatrul Tandarica

Adinuta si Andruta isi lanseaza albumul omonim printr-un spectacol ce va avea loc la Teatrul Tandarica pe 17 decembrie de la ora 11.

Albumul "Adinuta si Andruta" apare sub "umbreluta BIMBAM", iar cantecul care da titlul sau a obtinut in aceasta vara la Festivalul Mamaia Copiilor premiul I la sectiunea "Creatie".

Melodia "Adinuta si Andruta" a fost compusa special pentru ele de Virgil Popescu si George Popovici.

La Teatrul Tandarica copiii vor avea o ultima sansa sa-i mai scrie Mosului, daca au uitat s-o faca, sau mai vor sa adauge ceva pe listuta de cadouri.

Aceste scrisorele, frumos decorate si puse la dispozitie de o tipografie, vor fi ulterior prinse pe o mare panza care va fi expusa si la Opera Romana, cu ocazia spectacolului "In cautarea lui Mos Craciun", pe 22 si 23 dec, unde cele doua mici artiste joaca in rolurile principale, alaturi de Emilia Popescu, Anca Turcasiu, Radu Gheorghe.

Acest spectacol se va difuza in data de 26 dec de dimineata pe TVR si TVRInternational.

De asemenea, copiii care vor dori sa aiba si o amintire de la evenimentul de lansare al acestui album, vor primi autografe si vor fi fotografiati pentru ca la plecare sa ia cu ei o steluta pentru prins in bradutul de Craciun (pe o parte cu chipul Adinei si Andrei, pe partea celalata cu chipul sau).

In spectacol vor mai aparea 3 ursitoare, un spiridus, Vrajitoarea Tura Vura, copiii de la BIMBAM si BIMBAMBUM.

La finalul spectacolului, celor doua fetite li se vor mai adauga si alti copii de la BIMBAM, care au pregatit numere speciale de step pe melodii de Craciun.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre