• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!

Spitalul de Pediatrie Ploiesti

Spitalul de Pediatrie Ploiesti va ofera serviciile medicale paraclinice.

Spitalul de Pediatrie Ploiesti va ofera serviciile medicale paraclinice.

sectia pediatrie I 60 paturi;
compartiment T.I. 10 paturi;
sectia pediatrie II 55 paturi;
sectia chirurgie si ortopedie pediatrica = 35 paturi;
compartiment ATI = 5 paturi

un cabinet de stomatologie;
un laborator de analize medicale;
un laborator de radiologie si imagistica medicala;
2 sali de operatie pe sectia de chirurgie;

dotare comp T.I. :
un monitor Colin;
un pulsoximetru Model 300;
3 nebulizatoare Pic;
aparate pt aspiratie si oxigen in toate saloanele;
2 glucotestere Glucomen;

Dr. Vasile Oresta – medic primar pediatru;
Dr. Olteanu Ioana – medic primar pediatru ( comp. terapie intensiva );
Dr. Podeanu Ecaterina – medic primar pediatru – doctor in medicina;
Dr. Lupu Rada – medic primar pediatru;
Dr. Iorga Carmen – medic primar pediatru;
Dr. Anghelescu Ioan – medic primar pediatru – doctor in stiinte medicale - sef sectie;
Dr. Dascalu Alice- medic primar pediatru – doctor in stiinte medicale;
Dr. Radu Carmen – medic primar pediatru;
Dr. Cremenescu Niculina – medic primar pediatru;
dr.Dragomirescu Valentin – medic primar chirurgie ortopedie pediatrica sef sectie;
Dr. Georgescu Nicolae - medic primar chirurgie ortopedie pediatrica;
dr.Motoi Dragos - medic primar chirurgie ortopedie pediatrica;
Dr. Miu Anca - medic primar chirurgie ortopedie pediatrica;
Dr. Baetica George – medic primar anestezie-terapie intensiva;
Dr. Alexandrescu Aurelia - medic primar anestezie-terapie intensiva;

sectia pediatrie I 60 paturi - 6 saloane, 3 rezerve, 50 paturi, 2 saloane T.I. cu 10 paturi;
sectia pediatrie II 10 saloane, 55 paturi;
sectia chirurgie si ortopedie pediatrica 7 saloane, 30 paturi;

da

pentru informatii si programari puteti suna la urmatorul numar de telefon 0244.592.805

Opinii utilizatori

Jale
De Lee pe 04 Martie 2018

Un spital cu medici si asistente de 2 bani, o rușine.

Experiente de cosmar
De Camelia pe 22 Ianuarie 2017

Copilul meu nascut sanatos care a avut ghinionul sa intre cu o raceala in acest spital,a iesit bolnav cu infectie citomegalovirus si altele de care inca nu am aflat si unca mai caut Recent,am fost obligata sa merg pt analize ...offf..dupa multe carari spre amaraciunea asta de spital,ne a internat intr un moment cand nici nu ma asteptam.Nu aveam nici schimburi,nici bani..Am fost obligata sa patesc noptile dormite in acelasi pat cu copilul desi eu nu am serviciu!Amfost multumita ca s au efectuat cateva analize dar mi se prelungea sederea fara un tratament de specialitate.De antivirale,acest spital nu a auzit!Dau antibiotice la infectii virale!Ne a introdus intr un salon cu bolnavi de pneumonie desi noi ne am internat ca fiind suspecta o apendicita!Spitalul asta ca pereti..e infect chiar daca l a vopsit putin si a pus cate un televizor!Indiferenta din el e mare!!!

servicii medicale excelente la acest spital si conditii deosebite
De Popescu marilena pe 27 Noiembrie 2016

multumiri dnei doctor Carmen Iorga si personalului medical mediu

Management
De Ene gabriela pe 11 Martie 2015

Uraaaaa! A cazut d-ul Badescu! In curand va cadea si d-ul Visean!!!
Manager adevarat, finul lui Badescu, bravo lui, ajuns in varf pe competenta si capacitatea lui. Bravo, asta crede el!
D-na Oresta face din nou incalzirea pe margine, o tine calda, pentru noul sef de consiliu judetean.

Romania lucrului bine facut
De Marina pe 03 Martie 2015

Felicitari pentru d-ul Visean Catalin si d-ul Primar Badescu, pentru ca deja lucreaza impreuna la deschiderea noului spital de pediatrie din Ploiesti. Dar pentru dansii noul spital va fi cu zabrele.
D-na Foresta va veni in vizita de curtoazie la d-ul Catalin si se vor iubi mult printre zabrele.
D-na Visean din primarie va fi decazuta din functie si numita femeie de serviciu in noul spital, dupa caderea dictatorului rosu care se credea inscaunat pe vecie.

Felicitari
De George pe 26 Februarie 2015

Felicitam noul manager Catalin Visean pentru alegerea in pozitie. Este un om de valoare rara, prezentabil, mai ales frizura de macho, nici nu se putea gasi unul mai bun ca el. Este interimar pana la noile alegeri.<br>Reforma inceputa in spital este foarte apreciata. El mananca la restaurant in timpul serviciului, personalul nu are voie nici un covrig. El pleaca acasa in timpul serviciului, personalul nu are voie sa stea pe scaun un minut. Muschii aratati la doctorii barbati, s-a lasat cu knock-out, el la podea.<br>Cu asa o valoare totul va fi reformat, copiii vor fi tratati cum trebuie la domicilu iar statul nu va mai cheltui cu personalul, ca unul cate unul vor pleca acasa.

Multumiesc!
De Daciana pe 30 Decembrie 2014

Vreau sa-i multumesc d-lui doctor docent Visean, care este si noul manager al spitalului, ca mi-a tratat baiatul de gonoree si s-a intors cu bine acasa. Mare om, mare caracter!
Si doamnei Visean doresc sa-i multumesc, pentru faptul ca de cand si-a aranjat sotul in pozitie, s-a implicat imediat, chiar a pus osul la traeaba la curatarea toaletelor, scarilor si mai ales a trotuarelor, ca dansa mai facea trotuarul si prin primarie. Gaina batrana, face ciorba buna!
D-na Foresta nu prea le avea cu mopul, ci cu d-ul Cosma.
Doctorii de pe sectii nu mai dorm noaptea, au cosmaruri, isi fac biletele de internare si externare singuri acum, fara ajutorul infirmierelor. Nici nu mai mananca laturile de la bucatarie. Bravooo, felicitari.
Asta da management de calitate, competenta, profesionalism, tot ce vrei.

Multumiri
De Dana pe 27 Decembrie 2014

Vreau sa-i multumesc noului manager de la spitalul de pediatrie pentru schimbarile pozitive pe care le-a facut in spital, de la instalare si pana acum.

Si sotiei sale doresc sa-i multumesc pentru impicarea in conducerea spitalului si intarirea curateniei la locul de munca.

Copilul bolnav este acum mai bine tratat si i se acorda o mai mare atentie de catre doctori.
Spitalul este acum mult mai curat si mai uscat.

Noul manager este un om exceptional si un doctor de calibru. Datorita lui copilul meu este sanatos tun acum, desi a varsat de Craciun.

Inca o data multumiri noului manager si suces sa reuseasca sa-si ia si doctoratul in medicina.

Chirurgie
De Matei m. pe 24 August 2014

Pentru fetita mea de 7 ani si jumatate, care a fost implicata intr-un accident rutier pe trotuar, ingerul pazitor a fost d.na Dr. Miu Anca. Este o persoana de o bunatate si rabdare rar intalnite, a avut mare grija de fata mea, a stiut sa ne explice, sa ne linisteasca si mai ales a reusit sa o vindece pe fata mea. Dumnezeu sa o ajute ptr ceea ce face.

Multumim!
De Vlad georgiana pe 22 Martie 2013

Multumesc doamnei dr. Dascalu Alice pentru ca exista! De 7 luni baietelul meu avea nasucul infundat, in ciuda faptului ca am consultat o groaza de pediatri, de orl.isti care ne recomandau de urgenta operatia de polipi. Am urmat tratamentul si sfaturile doamnei doctor iar acum totul e bine. Felicitari, sunteti o profesionista!

Contact Spitalul de Pediatrie Ploiesti

Adresa

Mihai Eminnescu , 4 - 6 , Prahova, Ploiesti

Site www.spitalpediatrie.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.