• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Olteanu Ioana
7 opinii
Medic:
Pediatru
Institutie:
spital de stat

Dr. Olteanu Ioana

Dr. Olteanu Ioana medic primar pediatru compartiment terapie intensiva, in cadrul Spitalului de Pediatrie Ploiesti.

Dr. Olteanu Ioana medic primar pediatru compartiment terapie intensiva, in cadrul Spitalului de Pediatrie Ploiesti.

pediatrie

Sectia Pediatrie I

Spitalul de Pediatrie Ploiesti

pentru informatii si programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 0244.592.805 / 0244.518.415

Opinii utilizatori

cea mai tare doctora
De Mario pe 26 Ianuarie 2017

Doamna doctor Olteanu este cea Mai buna pediatra.stie sa dea tratamente foarte bune SI Mai ales este foarte atasata de copii.rar Mai vezi doctor sa iubeasca copii.va o recomand din toata inima

Dr olteanu
De Gabriela pe 27 Octombrie 2015

Nu as recomanda aceasta dr nici dk ar fi ultima de pe pământ. Rusine dna doctor daca aveti ocazia sa vedeti acest coment!Sunt mamica paranoia care isi tot scotea copilul din mediul lui si de aceea A vărsat atatea luni cat am mers la dvs in jet si pe nas si pe gurita! Copilul meu avea reflux si aplv!!! Merge pe presupuneri si pe spaga cat mai mare!

Dr. Olteanu Ioana
De Ditu Ana pe 16 Aprilie 2014

Cel mai bun doctor pediatru,de cand ma stiu apelez la dumneaei si sunt foarte multumitra,plus de asta este un om extraordinar.

Dr. Olteanu Ioana
De Nita pe 08 August 2013

Un medic care intelege din prima fara prea multe detalii din partea parintilor ce are copilul si ce tratament ai trebuie, un medic la care merg cu toata increderea mea de asistent medical.si la care am ajuns doar atunci cand nu am mai putut face nimic copilului meu cand situatia sa inrautatit si dr.Olteanu de fiecare data mi-a pus copilul pe picioare. Un medic, nu bun, foarte bun zic eu. Cel putin pentru. noi asta reprezinta, tot respectul pentru interesul care si-l da pentru copii!

Dr. Olteanu Ioana
De Marilena nastase pe 09 Noiembrie 2011

Doamna dr. este pt. noi cea mai buna dr. Mergem la ea de cate ori este nevoie si plecam foarte multumiti si linistiti. Cu toate ca nu sunt din Ploiesti, dar prefer sa merg acolo, decat sa-mi duc copilul la spitalul din Mizil, unde toate diagnosticele sunt date gresit, si pe langa asta ca nu sunt medici competenti.

Dr. Olteanu Ioana
De Nicoleta pe 21 Martie 2011

Am fost si eu o data cu bebe la d-na doctor si ce sa spun am fost multumita asta in spital ca de altfel eu merg la d-na doctor Adam Mihaaela.

Dr. Olteanu Ioana
De Isabela pe 05 Octombrie 2010

De cand am cunoscut-o pe doamna doctor am avut liniste de fiecare data. Ne- a oferit cel mai bun tratament si in plus este un om minunat.

Contact Dr. Olteanu Ioana

Adresa

Mihai Eminescu, 4-6, Prahova, Ploiesti

Site www.spitalpediatrie.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.