• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Institutul National de Boli Infectioase Prof. Dr. Matei Bals

Institutul National de Boli Infectioase Prof. Dr. Matei Bals are 740 de paturi grupate in sectii de pediatrie si sectii pentru adulti.

Institutul National de Boli Infectioase Prof. Dr. Matei Bals are 6 sectii adulti, 4 sectii pediatrice, sectii cu spitalizare de zi.

Institutul National de Boli Infectioase Prof. Dr. Matei Bals are 740 de paturi grupate in sectii de pediatrie si sectii pentru adulti.

Institutul National de Boli Infectioase Prof. Dr. Matei Bals are 6 sectii adulti, 4 sectii pediatrice, sectii cu spitalizare de zi.

4 sectii pediatrice;
sectia de zi pentru copii Floarea Soarelui

consult oftalmologic;
consult ORL;
consult dermatologic;
consult hematologic;
consult specialist CT/RMN;
hepatite acute si cronice prin infectie cu virusuri hepatitice sau de alta natura diagnosticate prin:
markeri virali serologici atat pentru virusuri hepatitice cat si pentru alte virusuri cu tropism hepatic;
determinare de incarcaturi virale;
probe imunologice complete, la cele mai inalte standarde (de acoperire si calitate);
punctie biopsie hepatica cu interpretare anatomopatologica ce tine cont de 3 scoruri diferite de interpretare (ISHAK, METAVIR, HAI);
infectii bacteriene severe;
infectia HIV / SIDA;
diagnosticul si tratamentul bolilor febrile prelungite;
diagnosticul si tratamentul bolilor eruptive;
diagnosticul si tratamentul infectiilor oculare;
diagnosticul si tratamentul neuroinfectiilor;
diagnosticul si tratamentul infectiilor ORL;
diagnosticul si tratamentul infectiilor osteoarticulare;
diagnosticul si tratamentul infectiilor digestive;
diagnosticul si tratamentul infectiilor aparute pe teren particular: neutropenic, hemopatii maligne;
asistenta medicala de urgenta in : botulism, leptospiroza, borrelioza Lyme, muscatura de sarpe (inclusiv vipere);

dr. Dragan Madelena;
dr. Luminos Monica;
dr. Mardarescu Mariana;
dr. Iagaru Rozina;
dr. Petrea Sorin;
dr. Stancescu Adina;
dr. Constantinescu Georgeta;
dr. Gheorghe Elena;
dr. Duma Dorina;
dr. Petre Cristina;
dr. Mantescu Ruxandra;
dr. Jugulete George;
dr. Tudor Ana Maria;
dr. Draghicenoiu Ruxandra;
dr. Visan Angelica;
dr. Stanciu Cristina;
dr. Neagu Claudia;
Dr. Ungurianu Rodica;
dr. Draganescu Mihaela;
Dr. Matei Roxana;

sectiile cuprind rezerve cu 3 sau 4 paturi cu grup sanitar si dus propriu

pentru informatii si programari puteti suna la urmatorul numar de telefon 021.318.61.00

Opinii utilizatori

Institutul National de Boli Infectioase Prof. Dr. Matei Bals
De Ina pe 12 Februarie 2011

Eu am ajuns la urgente cu o stare febrila si frisoane. Dupa ce m-a lasat pe hol sa astept in final mi s-au luat analize (dupa 4 intepaturi in care nu prindea vena) si binenteles au uitat de mine pe hol si ca trebuia sa imi faca raze, le-am amintit eu. Cu un mare sictir m-au dus sa intru la dr. sa citeasca analizele. Acolo, sinuzita, tratament si acasa. Am plecat tot cu o mare febra fara sa imi dea o pastila, norocul meu a fost ca am fost la spitalul orl unde mi a spus ca puteam sa mor, toata increderea pt acest sptal.

Multumiri din Campulung
De Alis jipa pe 07 Februarie 2011

Baietelul meu, Darius, multumeste doamnei doctor Matei Roxana si intregului personal pentru ca i-au salvat viata, in urma unor complicatii post varicela. Mii de multumiri.

Multumiri d.nei Doctor Matei Roxana
De Marilena pe 20 Noiembrie 2010

Sunt din Craiova si am ajuns cu fetita mea, la doamna doctor Matei Roxana, cu un sindrom febril prelungit. Om si medic de exceptie. Mii de multumiri.

Institutul National de Boli Infectioase Prof. Dr. Matei Bals
De Mirela pe 30 Mai 2010

Sunt foarte multumita de comportamentul institutiei si personalului. Mi-au tratat foarte bine baietelul care luase un rotavirus. Multumim.

Contact Institutul National de Boli Infectioase Prof. Dr. Matei Bals

Adresa

Dr Calistrat Grozovici , 1, Bucuresti, Sectorul 2

Site www.mateibals.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.