• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!

Institutul National de Boli Infectioase Prof. Dr. Matei Bals

Institutul National de Boli Infectioase Prof. Dr. Matei Bals are 740 de paturi grupate in sectii de pediatrie si sectii pentru adulti.

Institutul National de Boli Infectioase Prof. Dr. Matei Bals are 6 sectii adulti, 4 sectii pediatrice, sectii cu spitalizare de zi.

Institutul National de Boli Infectioase Prof. Dr. Matei Bals are 740 de paturi grupate in sectii de pediatrie si sectii pentru adulti.

Institutul National de Boli Infectioase Prof. Dr. Matei Bals are 6 sectii adulti, 4 sectii pediatrice, sectii cu spitalizare de zi.

4 sectii pediatrice;
sectia de zi pentru copii Floarea Soarelui

consult oftalmologic;
consult ORL;
consult dermatologic;
consult hematologic;
consult specialist CT/RMN;
hepatite acute si cronice prin infectie cu virusuri hepatitice sau de alta natura diagnosticate prin:
markeri virali serologici atat pentru virusuri hepatitice cat si pentru alte virusuri cu tropism hepatic;
determinare de incarcaturi virale;
probe imunologice complete, la cele mai inalte standarde (de acoperire si calitate);
punctie biopsie hepatica cu interpretare anatomopatologica ce tine cont de 3 scoruri diferite de interpretare (ISHAK, METAVIR, HAI);
infectii bacteriene severe;
infectia HIV / SIDA;
diagnosticul si tratamentul bolilor febrile prelungite;
diagnosticul si tratamentul bolilor eruptive;
diagnosticul si tratamentul infectiilor oculare;
diagnosticul si tratamentul neuroinfectiilor;
diagnosticul si tratamentul infectiilor ORL;
diagnosticul si tratamentul infectiilor osteoarticulare;
diagnosticul si tratamentul infectiilor digestive;
diagnosticul si tratamentul infectiilor aparute pe teren particular: neutropenic, hemopatii maligne;
asistenta medicala de urgenta in : botulism, leptospiroza, borrelioza Lyme, muscatura de sarpe (inclusiv vipere);

dr. Dragan Madelena;
dr. Luminos Monica;
dr. Mardarescu Mariana;
dr. Iagaru Rozina;
dr. Petrea Sorin;
dr. Stancescu Adina;
dr. Constantinescu Georgeta;
dr. Gheorghe Elena;
dr. Duma Dorina;
dr. Petre Cristina;
dr. Mantescu Ruxandra;
dr. Jugulete George;
dr. Tudor Ana Maria;
dr. Draghicenoiu Ruxandra;
dr. Visan Angelica;
dr. Stanciu Cristina;
dr. Neagu Claudia;
Dr. Ungurianu Rodica;
dr. Draganescu Mihaela;
Dr. Matei Roxana;

sectiile cuprind rezerve cu 3 sau 4 paturi cu grup sanitar si dus propriu

pentru informatii si programari puteti suna la urmatorul numar de telefon 021.318.61.00

Opinii utilizatori

RECUNOASTEREA LUCRURILOR BUNE
De Florea Aurel pe 20 Aprilie 2018

SPITAL SUPER CURAT SI CU PERSONALUL MEDICAL FOARTE BINE CALIFICAT SI BINEVOITORI CU PACIENTI .

Multumiri!
De Stan pe 25 Aprilie 2017

Multumiri de la Galati din partea familiei Stan pentru domnul doctor Jugulete si intreaga echipa de medici care s-au purtat in mod profesionist si responsabil timp de 10 zile cat am fost internata cu fetita mea acolo. Am ajuns la Matei Bals disperati pentru ca nu stiam ce are fetita, nu putea sta decat in picioare de durere de burta. Nu dormea nici ziua nici noaptea. Am plecat dupa 10 zile de tratatment cu fetita vindecata si cu zambetul pe buze. Multumim inca o data medicilor pentru implicarea de care au dat dovada si pentru conditiile de nivel european oferite de acest spital. Am fost la sectia Pediatrie IX, unde totul este renovat si arata asa cum ar trebui sa arate orice spital din tara asta: de nivel european. Arata ca un spital privat. Nici nu spui ca esti intr-un spital de stat. Bravo celor ce au facut posibil acest lucru!
Cu deosebit respect,
Fam. Stan - Galati

Profund impresionat in bine!
De COSTEA CONSTANTIN pe 17 Aprilie 2014

Mii de multumiri, in spec. Doamnei dr. Visan Angelica, pentru felul in care trateaza pacientii. Ianis, nepotelul meu de 2 ani, internat cu probleme serioase de sanatate dupa 12 zile de ingrijire medicala, in Spit. Bals, este sanatos si vioi (normal)!

Totodata multumiri intregului personal (medici,asistente, infirmieri) de la Pavilionul 4, etaj 3, Spit. Bals, in frunte cu Dna. Conferentiar doctor Luminos!

Sa va tina Dumnezeu obiceiul si sa va dea sanatate!

Un paste fericit va dorim!

Ianis si tataie.

Multumim! Multumim dr Bilasco si intregii echipe!
De Alina Voiculescu pe 18 Martie 2014

Ne-am externat ieri de la Matei Bals et 3 copii, unde am fost internata pentru 11 zile cu fetita mea Adelina, de 4 luni. Am fost foarte speriati cand am ajuns, dar datorita medicilor extrem de competenti si siguri pe ei, intregii echipe de asistente, fetita se simte mult mai bine, eu sunt linistita si suntem din nou acasa!

Mentionez ca starea copilului nu era deloc buna cand am ajuns la Matei Bals, iar de la un alt mare spital de copii unde fusesem inainte, fusesem trimisi acasa cu un tratament penibil la ce diagnostic avea!! (diagnostic pus la Matei Bals)

Subliniez faptul ca fetita a fost tratata la Bals cu cele mai bune si mai moderne medicamente care exista, ramanand impresionata de dotarea farmaciei spitalului, dar si de dedicatia cu care isi fac meseria cei de acolo!

De la medici si pana la persoanele responsabile de curatenie, am fost tratata cu blandete oferindu-mi-se suport moral in fiecare clipa, caci au fost momente in care am fost pur si simplu disperata. Conditiile de spitalizare au fost excelente, totul extrem de modern si curat! Parca nu eram in Romania. Inca o data multumim!

Institutul National de Boli Infectioase Prof. Dr. Matei Bals
De LILIANA pe 10 Decembrie 2013

Dupa ce fetita mea de 2 ani facute varsat-febra-convulsii si i s-au administrat antitermice si Diazepam desitin de la spital, am plecat cu masina nostra personala (salvarea era gratuita doar in judet, la Fetesti adica) si cu supravegherea surorii mele mai mari care lucreaza la ambulanta Slobozia am venit la spital la urgente unde ne-a preluat o doamna dr. care nu-si putea explica de ce fetei mele nu-i creste temperatura mai mare de 34 gr si am stat la pediatrie, dupa ce s-a consultat cu alta doamna dr., ne-a trimis la T.I unde am stat o saptamana pe tratament intensiv-dintre care 3 zile la monitorizare-electroencefalograma si RMN, a doua zi nu-si mai putea misca mana si piciorul stang, nu mai putea sta in fund, nu mai putea merge, dar si-a revenit, apoi in urmatoarele zile, sub atenta supraveghere a doamnelor dr. Visan si Vasile si a asistentelor de acolo carora le multumesc enorm, am scos-o la capat. Urmatoarele 3 zile am stat la pediatrie parca de unde plecasem (doamna dr.conferentiar a considerat ca nu mai suntem o urgenta), unde acolo personalul era altfel: mult mai neatenti si grabiti. S-a intamplat in decembrie 2012, am fost la control, in ianuarie, in iunie si urmeaza acum in decembrie la amandoua dr. Doamne ajuta sa fie bine! Si sa nu mai avem probleme (ne-a recomandat doamna dr. neurolog sa mergem si la control de 1 an dupa). Sanatate tuturor ca e cea mai scumpa si cea mai importanta!

Parere doctor Visan
De Magda pe 17 Iunie 2013

Pe 14.06.2013 ne-am internat la Matei Bals, pav. 4, etaj 3, cu varicela complicata de o urticarie violenta. Multumim dnei dr. Visan Angelica si tot personalului pentru suportul acordat! Cu totii au fost foarte draguti si mai ales competenti.

Multumiri
De Iuliana Balea pe 11 Martie 2013

Mii de multumiri, doamnei dr. Visan Angelica, o persoana deosebita, un om cum rar mai intalnesti in ziua de azi.P e 06 februarie 2013 m-am internat cu fetita mea Alessia (2,9 ani) la Matei Bals, pavilionul IV, etaj 3, intr-o stare destul de grava, dar datorita profesionalismului doamnei doctor, si a intregii echipe, doamna doctor Conferentiar Luminosu, a celorlalti medici si asistente, carora le multumesc din suflet, mi-au salvat fetita. Dumnezeu sa va dea sanatate, si sa va ajute.

Despre Experienta Bals
De Robert pe 05 Mai 2012

Am venit aici cu febra, ma simteam foarte rau dupa asteptari interminabile, ma consulta o domnisoara care avea chef de glume si eu nu mai puteam ii spun ca s-ar putea sa am rubeola, iar ea daca nu ai avea du-te acasa si stai cuminte. In fine, n-am mai zis nimic ce mai puteam sa fac, asa ca m am dus si am stat cuminte pana n-am mai putut de dureri si starea puternica de rautate asa ca am venit inapoi si dupa alte analize poi sa vedeti ca sunt proaste analizele si ar trebui sa va internez asta fiind la 2 zile distanta, in fine ma internez toti se poarta ca la usa cortului cu mine de parca sunt un microb, adica oi fi bolnav, dar felul in care ti se vorbeste lasa de dorit mult, insa deh Romania acum analize peste analize, interogatorii si tot nu stiu ce am. Nu tu pastile tratament etc. Si deja incep sa-mi revin. Nu stiu ce sa cred, insa experienta mea aici este una care nu as dori o la nimeni. Sa nu mai spun de interioarele saloanelor care sunt fara de cuvinte.

multumiri
De Tatu liliana elisabeta pe 09 Octombrie 2011

Tuturor doctorilor de la pavilionul 4 al spitalului Matei Bals, etaj 3(ATI copii)multe multumiri. In luna iunie mi-au salvat copilul si au dat dovada de un profesionalism deosebit insotit de omenie - lucru care se intampla mai rar. As vrea sa amintesc si sa multumesc inca odata domnelor doctor Conferentiar Luminosu, Visan, Negulescu, Matei,pentru toate celelalte nume omise imi cer iertare, o sectie unde nu am gasit exceptii - toti sunt oameni deosebiti.
Va multumesc in numele lui Bogdan Tatu.
O mamica pe care ati ajutat-o sa treaca de la disperare la normal - multumesc!

Multumiri doamnei dr. Gheorghe Elena
De Dana-lori pe 21 Februarie 2011

Dr. cu suflet mare profesionist de exceptie care ne-a adus mare bucurie in familie cand am avut probleme cu fetita noastra Alina. Sanatate d-na doctor si multe multumiri.

Contact Institutul National de Boli Infectioase Prof. Dr. Matei Bals

Adresa

Dr Calistrat Grozovici , 1, Bucuresti, Sectorul 2

Site www.mateibals.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.