• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!

Clinica de Neurologie Pediatrica Prof. Dr. Alexandru Obregia

Clinica de Neurologie Pediatrica Prof. Dr. Alexandru Obregia are ca scop depistarea, diagnosticarea si tratamentul bolilor sistemului nervos central si periferic, precum si a bolilor musculare la copii (0–18 ani).

Clinica de Neurologie Pediatrica Prof. Dr. Alexandru Obregia are ca scop depistarea, diagnosticarea si tratamentul bolilor sistemului nervos central si periferic, precum si a bolilor musculare la copii (0–18 ani).

3 pavilioane cu 80 paturi pentru pacientii internati si cabinete investigare si tratament;
laboratoare EEG computerizat;
EEG de rutina (3 cabinete);
video EEG si video-EEG de somn (3 cabinete);
1 laborator EMG computerizat;
2 cabinete de psihologie si psihoterapie;
1 cabinet de psihopedagogie;
1 cabinet de terapie ocupationala;
2 sali de recuperare neuromotorie;
loc de joaca;
camera de studii clinice;

EEG computerizat de veghe cu stimulare prin hiperventilatie, stimulare luminoasa intermitenta;
EEG computerizat de somn + polisomnografie;
video EEG;
holter EEG;
EMG computerizat si determinarea vitezelor de conducere nervoasa;
punctii lombare cu examen LCR, fund de ochi;
analize biologice uzuale: sange, urina;
teste imunologice;
dozare cerulopalmina si cupremie;
examen psihologic;
recuperare fizica pentru copii cu afectiuni neuromotorii;
terapie ocupationala (Ergoterapie);

programari internari: 021.334.4266; interior 409 (NP1), 322 (NP2);

programari consultatii: la secretariat: 021.334.4266; interior 409(NP1) si 322(NP2);

Opinii utilizatori

Epilepsie
De Baleanu pe 29 Martie 2018

Buna seara am si eu o problema cu un baietel de 2si 6 luni .La 5 luni a fc niste crize nu a avut temperatura doar ca sa uitat încruntat si m-au trecut un fior tinandul in brate a fost pe moment.La 5 luni de sarcina a murit tatal meu am suferit un soc avand rani de atata stat in pat si vazandule cum unchideam ochii le vedeam pe langa asta a murit untrand in capera unde era el pus in sicriu au picat bani de pe ochii amandoi si avea o privire ft inspaimantatoare acea privire am vazuto in fata ochilor facand copilului meu asa.E posibil sa fie de acolo am avut si dureri de burta mi sa facut un calmant la urgente.Suntem disperati a luat ft multe medicamente si degeaba nici un rezultat pana acum toate analizele bune i-am fc si la cap .Face niste crize dar numai cand doarme nu prea aeamna una cu alta e constient in timpul ei daca ma misc e cu ochii dupa mine nici nu stiu sincer cum sa va explic
.Ajutatine va rugam din suflet. Va las un nr de telefon 0762444513 suntem din judetul Gorj .Orasul Motru.va rugam datine un raspuns.Multumim.

Rușine ptr. Cum se vorbește cu apartinatori care nu au carte
De Dincă Nicoleta pe 22 August 2017

O experientă foarte urita la SP. Obregia. Rușine Doamnei Lili de la Internari Neurologie Pedriatie II. Rușine cit tupeu .Plimbati oameni!Mauam găsit un om cu suflet d-na dr. Butoianu. Mult calm. Respect. Dl. Director mai verificati personalul obraznic și aduceti-le la cunostinta Tonalitatea Multumim

Distrofia musculara
De Claudia pe 29 Iunie 2017

Bună ziua de curând copilul meu in varsta de 6 ani a fost diagnosticat la Timisoara cu distrofie musculara progresivă Dughene.Doctori imi zic ca nu am ce sa ii fac.Chiar nu il pot ajuta cu nimic?Nu mai merge din ianuarie.Un raspuns va rog tratament ceva?

Sindrom West
De Roxana pe 15 Aprilie 2017

Domnu doctor am o fetita de cinci luni eu kand eram mica am avut sindromul West e pisibil ca și ea sa îl facă?! Sau

pentru dna minciu
De Elena Banu pe 25 Ianuarie 2016

multumim mult pentru interesul pe care-l puneti domnul isus sa va rasplateasca cu viata vesnica

Dr. Dica, medic rezident la Obregia
De LILIANA ELENA TANASOIU pe 17 Ianuarie 2014

Am fost cu baiatul meu de 5 anisori la spitalul Obregia in urma a 2 convulsii febrile, iar in urma eeg-ului de veghe a venit si diagnosticul ca un trasnet encefalopatie epileptica, iar doamna dr. Dica care ulterior am aflat ca de fapt era medic rezident ne-a dat si tratamentul mai exact Levetiracetam 10mg pe zi si Rivotril cate 4 capsule pe zi.

In urma tratamentului cu Rivotril, baiatul parca innebunise, facea pe el, era nervos, de nerecunoscut. Atunci, eu ca parinte mi-am dat seama ca este ceva in neregula si am hotarat sa consult si alt medic. Dupa 5 zile de tratament cu Rivotril am hotarat intreruperea acestuia pe propria raspundere.

Am gasit-o un doctor bun care mi-a scos definitiv tratamentul cu Rivotril si a redus doza de lvt. la 5ml. In prezent, tin sa specific ca suntem pe tratament de 9 luni, iar baietelul meu se simte excelent. Eeg. i-a iesit bine si nu a mai facut nicio criza. Cat despre cei de la Obregia mi-au lasat un gust amar. Dragi parinti, capul sus si aveti incredere in voi si in deciziile voastre. Daca simtiti ca ceva este in neregula cu copii vostrii consultati si alti medici nu va opriti la sp. Obregia. Pentru spital si pentru dr. Dica, nota 2.

Date de contact Dr. Dana Craiu
De Littleprincess pe 28 Noiembrie 2013

Conferentiar Dr. Dana Craiu,

Medic Primar Neurologie Pediatrica, Doctor in Stiinte Medicale
Sef sectie Neurologie Pediatrica
Functii in cadrul Societatii Europene de Neurologie Pediatrica (European Pediatric Neurology Society, EPNS ):
- presedinta CNA (Commission of National Advisors) si a TAB (Training Advisory Board)
- reprezentant al EPNS la EAP (European Academy of Pediatrics) , ramura pediatrica a UEMS.
Presedinta Comisiei de Educatie si Formare in cadrul Societatii Romane de Neurologie Pediatrica (SRNP)
Membru in Comisia de Neurologie si Neurologie Pediatrica a Ministerului Sanatatii

Telefon 021 3344266 int. 543
Tel/Fax 021 3347994
E-mail dcraiu@yahoo.com

Clinica de Neurologie Pediatrica Prof. Dr. Alexandru Obregia
De BEZNEA IONELA pe 26 Noiembrie 2013

Sunt o mama disperata a unei fetite de 2ani 10 luni care nu vorbeste si de cate ori este deranjata de ceva tipa. Eu lucrez intr-un spital din provincie ca asistent coordonator de compartiment, salariul este foarte mic si nu-mi permit sa-mi tratez copilul prin clinici particulare. Am auzit de d-na dr. Dana Craiu ca fiind un medic deosebit si foarte bine pregatit profesional de la Spitalul Clinic prof. Dr. Alexandru Obregia, va rog cu disperare, Dna Dr. ajutati-ma. Las un nr.de tel. 0726098860. Va multumesc din suflet!

Multumiri
De Alina lazunca pe 07 Martie 2013

Multumesc mult doamnei doctor Barca Diana. In 10 zile mi-a pus baietelul pe picioare. Multumim mult! Sa va daruiasca Dumnezeu tot ce va doriti, dupa inima mare care o aveti!

Clinica de Neurologie Pediatrica Prof. Dr. Alexandru Obregia
De Aurel pe 24 Martie 2011

Cum pot sa intru in legatura cu d-voastra pt mai multe detalii despre d-na doctor? Va las un nr. de tel., daca sunteti amabila sa reusim sa vorbim. 0766434925. Multumesc anticipat! PS Un tatic nelinistit cu un bebe bolnav.

Contact Clinica de Neurologie Pediatrica Prof. Dr. Alexandru Obregia

Adresa

Soseaua Bercen, 10 , Bucuresti, Sectorul 4

Site www.neurologiepediatrica-obregia.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.