• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Burloiu Carmen
5 opinii
Medic:
Pediatru
Institutie:
clinica

Dr. Burloiu Carmen

Dr. Burloiu Carmen medic primar neurologie pediatrica, doctorand, la Clinica de Neurologie Pediatrica din cadrul Spitalului Clinic de Psihiatrie "Profesor Dr. Alexandru Obregia".

Dr. Burloiu Carmen medic primar neurologie pediatrica, doctorand, la Clinica de Neurologie Pediatrica din cadrul Spitalului Clinic de Psihiatrie "Profesor Dr. Alexandru Obregia".

neurologie pediatrica

neurologie pediatrica

Clinica de Neurologie Pediatrica din cadrul Spitalului Clinic de Psihiatrie "Profesor Dr. Alexandru Obregia"

pentru programari internari si consultatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon:
021.334.7994 de luni pana vineri intre orele 10:00 - 12:00;
021.334.4266, interior 407 de luni pana vineri intre orele 11:00 - 14:00;

Opinii utilizatori

un inger cu ochi albastri si zambet cald si extrem de profesionist
De Negula pe 06 Ianuarie 2016

Cu mare grija si profesionalism, te face, folosind cuvinte putine, sa pleci linistit si plin de speranta. Dumnezeu sa o ocroteasca !

Dr.Burloiu Carmen
De Madalina Matei pe 19 Noiembrie 2014

Va rog, unde as putea sa o gasesc pe aceasta doamna doctor? Pentru bebelusul meu de 11 luni.

Dr. Burloiu Carmen
De Elena iatan pe 28 Februarie 2011

Tot respectul ptr d-na doctor Carmen Burloiu. Am cunoscut pe d.na doctor acum 14 ani in urma, cand fiului meu, atunci in varsta de 4 ani, nimeni nu ii mai da nici o sansa. Am avut norocul sa ajung pe sectie la d-na dr. Carmen Burloiu, care impreuna cu o intreaga echipa de exceptie au reusit dupa un lung sir de investigatii(care au durat in prima faza in jur de aproximativ 60 de zile) sa poate diagnostica si trata, in cele din urma pe fiul meu .
Tin sa-i multumesc din suflet doamnei dr.Burloiu si intregii echipe,fiul meu a ajuns datorita dansei,sa fie un om normal,cu mult ajutor si sacrificii, si din partea familiei, dar merita. Tin sa multumesc foarte mult si d-nelor asistente si infirmiere(rar se mai intalnesc astfel de oameni cu suflet)si d.nei dr.Catrinel Iliescu si d.nului Prof. dr.Ghe.Tismana (nu stiu daca mai este in viata). Dupa 14 ani am reusit sa am o familie fericita datorita domnilor dr. din sectia de Neurologie pediatrica II (Spitalui Alexandru Obregia).

Dr. Burloiu Carmen
De Damaschin elena alexandra pe 13 Decembrie 2010

Aceasta doctora este foarte buna. Cand aveam varsta de 13 ani medicii de la Grigore Alexandrescu i-au spus mamei sa se pregateasca ca nu mai am mult si mor, iar mama ma dus la aceasta doctora si ma diagnosticat cu epilepsie gran mall si mi-a salvat viata. Este o doctora foarte buna si are grija de pacientii sai toti cei care sunteti bolnavi de aceasta boala duceti-va la dansa pentru ca aveti sanse sa traiti. Eu ii multumesc din suflet ca traiesc si in ziua de azi si am si un copil foarte sanatos si totul este din cauza doamnei doctor Carmen Burloiu. Multa sanatate, sarbatori fericite si numai bine!

Dr. Burloiu Carmen
De Ioana gheorghe pe 17 Noiembrie 2010

Pentru doamna doctor Carmen Burloiu numai cuvinte de lauda. Este ingerul pazitor al casei noastre.

Contact Dr. Burloiu Carmen

Adresa

Soseaua Berceni, 20, Bucuresti, Sectorul 4

Site www.neurologiepediatrica-obregia.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.