Kit de Activitati: Diferente care ne unesc

 

DIFERENTE CARE NE UNESC - KIT DE ACTIVITAtI PENTRU PRESCOLARI
Incepand cu 19 aprilie, de luni pana vineri, de la ora 10:30, micutii pot urmari pe Disney Channel o noua serie T.O.T.S, in care vor descoperi o multime de particularitati ale tuturor speciilor de animalute si pot invata ce inseamna prietenia, adaptarea, incluziunea si lucrul in echipa. Serialul este un bun prilej pentru parinti de a-si invata copiii ce inseamna diferentele dintre oameni si cum le putem accepta fara a judeca. Pentru a sustine mesajul noii serii T.O.T.S, Disney Junior a dezvoltat impreuna cu psihologul- doctor Gabriela Maalouf Kit-ul de activitati „Diferente care ne unesc” ce creaza o multime de oportunitati de explorare a subiectului diversitatii si incluziunii in familiile cu prescolari. Downloadeaza-l gratuit AICI!

DIFERENTE CARE NE UNESC - KIT DE ACTIVITATI PENTRU PRESCOLARI

Incepand cu 19 aprilie, de luni pana vineri, de la ora 16:30, micutii pot urmari pe Disney Channel o noua serie T.O.T.S, in care vor descoperi o multime de particularitati ale tuturor speciilor de animalute si pot invata ce inseamna prietenia, adaptarea, incluziunea si lucrul in echipa. Serialul este un bun prilej pentru parinti de a-si invata copiii ce inseamna diferentele dintre oameni si cum le putem accepta fara a judeca. Pentru a sustine mesajul noii serii T.O.T.S, Disney Junior a dezvoltat impreuna cu psihologul- doctor Gabriela Maalouf Kit-ul de activitati „Diferente care ne unesc” ce creaza o multime de oportunitati de explorare a subiectului diversitatii si incluziunii in familiile cu prescolari. Downloadeaza-l gratuit AICI!

 

Citeste ultimele noutati

Diferentele ne unesc

Diferentele ne unesc

Ne dorim copii creativi, care sa aiba incredere in ei, care sa stie sa gaseasca singuri solutii la problemele fiecarei varste, care sa isi faca usor...