Un cadou pentru un start bun in viata

/ / Modificat: 2018-03-06
Un cadou pentru un start bun in viata

Dupa indelungi asteptari, s-a produs minunea! O sa am un finut mic-mic! Cata bucurie a produs aceasta veste nu va pot spune. Am fost la fel de bucuroasa ca atunci cand am aflat ca noi vom avea un copil. Nici nu se putea altfel, caci am fost alaturi de proaspata mamica pe tot drumul ei deloc usor, am trait fiecare emotie la aceeasi intensitate cu ea.

Ca proaspata nasa am vrut sa-i fac celui mic un cadou special, care sa ii faca viata mai usoara atat lui, cat si parintilor sai. Asa ca am hotarat sa ii luam un cosulet. Dar nu voiam unul oarecare, ci unul care sa fie testat, sa respecte toate standardele de siguranta.

Stiti si voi cate astfel de produse sunt pe piata. Mii! Cand erau copiii mei mici, nu erau atatea si mi-a cam dat batai de cap cautarea. Voiam ceva care sa fie multifunctional. Daca se putea sa fie si leagan, si fotoliu, si scaun de masa pentru mai tarziu pe acela l-as fi cumparat. Dar suntem in 2018 si tehnologiile au avansat atat de mult incat dorinta mea chiar s-a putut indeplini.

Sa va spun ce am gasit: un cosulet in care poate sta de la nastere pana pe la 3 ani!

La inceput este un cosulet pe roti, pe care mama il poate lua dupa ea prin toata casa. Bebe sta linistit cat mama face baie, de exemplu. Cine are bebelus stie prea bine ce strategii complicate trebuie sa pui in practica pentru un dus! Cand mai creste bebe, se transforma intr-un fel de sezlong, din care poate vedea lumea dintr-o pozitie care nu ii afecteaza coloana. Poate lua chiar si masa, cand vine timpul potrivit. Mai tarziu devine un fotoliu tocmai bun de rasfat!

cosulet-baby-hug

Cat am citit despre cosuletul asta nu va mai spun. Am si avut ce ca pana l-au scos pe piata cei de la Chicco au facut studii mai multe decat fac la NASA cand lanseaza o racheta. Au vrut sa scoata pe piata cel mai cel cosulet.

Au pornit de la ideea ca nu doar bebe trebuie sa stea comod, dar si mamei trebuie sa ii fie bine. Asa ca au conceput un produs cu inaltime reglabila astfel incat mama sa nu se aplece de foarte multe ori. Faptul ca e pe roti ajuta mult la mobilitatea mamei, plus ca, trebuie sa recunoastem, majoritatea bebelusilor adorm mai repede atunci cand sunt plimbati.  Sa va mai zic ca s-au gandit la mame pana la ultimul detaliu? Cosuletul Chicco Baby Hug are chiar si o oglinda unde proaspata mamica mai poate arunca o privire din cand in cand pentru a-si vedea zambetul de satisfactie produs de bebelus.

A fost o alegere usoara de indata ce m-am hotarat ce vreau. Pretul n-a fost tocmai mic, dar avand in vedere ca poate fi folosit de la nastere pana la 3 ani, este cu adevarat o investitie. Una care merita fiecare banut atat pentru mama, cat si pentru copil.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Cadou bebelus

Articole recomandate

Citeste si despre