Sangerarea si sarcina

Intrebare:

- Am 38 ani, sunt la prima sarcina (am 6 saptamani), iar azi-dimineata am constatat ca am sangerat 2-3 picaturi. Sangerarea a venit la exact 2 luni de la ultimul ciclu iar medicul ginecolog mi-a prescris elevit. Ce poate fi?

Raspuns: 

Daca sangerarea ar fi fost la 8-10 zile de la contactul sexual fecundant, s-ar fi putut crede ca este vorba de semnul Hartman – sangerarea de nidatie (cand oul se implanteaza la nivelul uterului poate provoca o sangerare redusa, cateva picaturi). Tinand cont de avortul spontan).

Trebuie sa constientizati importanta unei bune colaborari intre dumneavoastra si medicul obstetrician, si sa semnalati orice nou episod de acest gen sau orice alta simptomatologie aparuta pe perioada sarcinii, in vederea asigurarii unei dezvoltari normale a fatului si a preintampinarii episoadelor nedorite, de acest gen. Multa sanatate!Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Semne avort spontan

Dr. Ciprian Pop-Began

Medic ginecolog

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Tu intrebi,
mamicile raspund.

0
Buna seara
0
Sarcina pierduta sau nu?
0
Sarcina
intreaba orice »

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul