Femei celebre care vor naste in 2015!

/ / Modificat: 2017-04-26
Femei celebre care vor naste in 2015!

Sunt frumoase, sunt celebre si in curand vor deveni mamici! Vedetele noastre si cele de peste hotare dovedesc si in 2015 ca pot trece prin toate emotiile sarcinii si ca spiritul matern pluteste in aer si deasupra covorului rosu. Iata care sunt cele mai celebre viitoare mamici ale anului 2015:

1. Kate Middleton

In urma cu un an si jumatate, Ducesa de Cambridge a ocupat primele pagini ale ziarelor din intreaga lume, cand l-a adus pe lume pe cel de-al treilea mostenitor al tronului Marii Britanii, Printul George. Sotia Printului William, in varsta de 32 de ani, se pregateste sa nasca din nou in acest an, iar presa zvoneste ca ar fi vorba tot despre un baietel.

2. Liv Tyler

Celebra, frumoasa si talentata descendenta a solistului Steve Tyler de la Aerosmith va naste in luna mai un baietel, primul din relatia cu fotbalistul Dave Gardner. Actrita mai are un baietel din casatoria anterioara, iar jumatatea ei este de asemenea tatal a doi copii rezultati in urma relatiei care a precedat-o pe cea cu Liv. Sa speram ca vor avea o familie pe cat de numeroasa, pe atat de fericita.

3. Shakira

Devenita pentru prima oara mama in ianuarie 2013, cantareata in varsta de 37 de ani a decis, impreuna cu partenerul ei Gerard Pique, sa mai dea nastere unui copil. Micutul va veni pe lume la inceputul anului, iar fotbalistul de la F.C. Barcelona s-a declarat foarte incantat ca va mai avea un urmas.

4. Jessica Biel

Din relatia tumultoasa si controversata cu talentatul cantaret Justin Timberlake, Jessica Biel se va alege cel putin cu experienta maternitatii. Desi gurile rele i-au despartit deja din cauza infidelitatilor repetate ale artistului, se pare ca relatia lor se va consolida in acest an cu ajutorul noului membru al familiei.

5. Milla Jovovich

Faimosul supermodel si actrita a intrat in randul mamelor celebre in urma cu 6 ani, cand a dat nastere primului copil, micuta Ever Garbo. In acest an, manechinul si sotul ei, regizorul Paul Anderson au anuntat pe o retea de socializare ca isi vor mari familia cu inca o fetita. Daca va semana cu mama ei, Milla si Paul vor fi nevoiti sa o pazeasca bine de dorintele barbatilor din jurul ei atunci cand va creste.

6. Coco Rocha

Are doar 26 de ani si este celebra pe podiumurile internationale, iar in primavara acestui an si-a propus sa aiba parte de succes si in planul maternitatii. Supermodelul va naste in primavara lui 2015.

7. Keira Knightley

Unul dintre reprezentantii staffului lui Keira Knightley a confirmat pentru Elle UK ca actrita este insarcinata. Cu toate ca nu se cunosc alte detalii despre sarcina, este sigur ca actrita in varsta de 29 de ani si sotul ei cantaretul James Righton se vor bucura in 2015 de venirea pe lume a primului lor copil.

8. Antonia

A fost casatorita si are deja o fetita, insa dragostea pentru Alex Velea a facut-o sa isi doreasca din nou un copilas. Frumoasa cantareata care a cucerit mii de fani cu ochii ei albastri si cu vocea suava intra in randul femeilor celebre care vor da nastere in acest an. Fanii cuplului asteapta cu nerabdare momentul, pentru a descoperi cu cine va semana bebelusul.

9. Andreea Mantea

"Burlacita" Andreea Mantea chiar a construit o relatie solida cu Cristi, alesul inimii sale din cadrul celebrului reality show pe care l-a prezentat. Vedeta urmeaza sa nasca la inceputul primaverii un baietel caruia deja i-a ales numele "David".

10. Giulia Anghelescu

Giulia Anghelescu si Vlad Huidu au deja o fetita si se pare ca vor avea parte si de un al doilea copil. Artista este insarcinata in 7 luni si va naste la inceputul primaverii, iar sotul ei este vizibil incantat de dublarea rolului de tata.

11. Ellie White

La sfarsitul lui 2012, fosta componenta a trupei DJ Project a adus pe lume un baietel. Se pare ca statutul de mama ii prieste cantaretei, pentru ca in luna mai a acestui an urmeaza sa mai aduca pe lume un bebelus.

12. Raluca Pascu

Sotia cantaretului de muzica latino Pepe este insarcinata pentru a doua oara, dupa ce i-a daruit deja acestuia o fetita. Vedeta va naste in aceeasi perioada ca Ellie White si a declarat ca isi doreste foarte mult ca micutul sa fie un baietel.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Femei celebre Mamici celebre Kate middleton copii

Articole recomandate

Citeste si despre