7 avantaje de a fi insarcinata de Craciun. Cum poti face aceasta perioada ca fiind cea mai frumoasa din toate timpurile

/ / Modificat: 2021-12-22
7 avantaje de a fi insarcinata de Craciun. Cum poti face aceasta perioada ca fiind cea mai frumoasa din toate timpurile

Fiecare femeie experimenteaza perioada sarcinii in mod diferit, insa Craciunul ne ajuta sa dam acestei etape o noua insemnatate. Magia Craciunului este perfecte pentru a evidentia lucrurile pozitive din viata noastra, de a ne bucura de lucrurile marunte si de a uita de grijile si problemele zilnice. Este, prin urmare, o perioada de liniste, de care femeile gravide au nevoie atat de mult. Insa, pe langa aceasta, perioada Craciunului este ideala pentru a ne bucura de numeroase beneficii pe care, in restul timpului, nu le aveam.

Iata care sunt beneficiile de a fi insarcinata de Craciun

1. Te poti bucura de preparate delicioase fara sa stai in bucatarie

Doar in copilarie mai puteai face asta. Acum, ca esti insarcinata, toata lumea te menajeaza si te tine departe de treburile casnice. Prin urmare, nu iti mai ramane decat sa te bucuri de tot ceea ce inseamna Craciunul si sa savurezi preparatele favorite.

2. Imbracamintea de iarna este confortabila

Hainele pe care tindem sa le purtam iarna sunt foarte diferite de cele pe care le purtam vara, deoarece, pe langa faptul ca acum trebuie sa ne acoperim mai mult pentru a ne proteja de frig, acestea sunt de obicei confectionate din tesaturi moi si confortabile, ceea ce le face foarte usor de purtat. In plus, sunt si extrem de frumoase. Iar daca alegi unele cu tematica de sarbatoare, te vei putea bucura din plin de Craciun.

3. Vremea rece este scuza ideala pentru a sta acasa si a te odihni

Pe langa faptul ca perioada Sarbatorilor de iarna deste despre daruire si petrecerea timpului cu familia, vremea rece te face sa vrei sa petreci mai mult timp in casa, si sa te odihnesti. Profita din plin de aceasta perioada si vizioneaza filmele preferate sau citeste cartile pe care le amani de atata vreme din lipsa de timp.

4. Sarcina, scuza perfecta pentru a nu participa la iverse evenimente

Perioada sarcinii este scuza perfecta pentru a nu participa la diverse evenimente, precum calatorii la rude care locuiesc in afara orasului, petreceri, reuniuni de familie, etc. Desigur, aceasta scuza este valabila pe tot parcursul anului, pentru femeile insarcinate, insa acum este cel mai des utilizata.

5. Profita de ocazie pentru a face fotografii memorabile

Sedintele foto de sarcina sunt intotdeauna pline de bucurie, speranta si dragoste. Insa acum, cu ocazia Craciunului, entuziasmul este sporit si putem adauga o nota de magie fotografiilor care vor ramane pentru totdeauna in memoria noastra. Asadar, profita de ocazie pentru a face niste fotografii spectaculoase cu tematica de Craciun.

6. Este un moment bun pentru a da vestea cea mare

Anuntul unei sarcini este intotdeauna emotionant, dar daca familia ta nu stie inca, fie pentru ca ai decis sa astepti pana dupa primul trimestru, fie pana cand ti se vede burtica, anuntarea sarcinii in aceasta perioada magica a anului va face ca totul sa fie si mai memorabil.

7. Traiesti Craciunul cu mai multa emotie

In general, sa fii insarcinata de Craciun este minunat nu numai pentru ca exista multe avantaje si beneficii de care te poti bucura, dar si pentru ca fiinta pe care o porti in pantec face Craciunul sa fie si mai special. Chiar daca acum bebelusul este inca pe drum, anul viitor veti petrece Craciunul impreuna.

FOTO: pexels.com

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre