5 carti despre sarcina preferate de mamici

Cartile despre sarcina raman principala sursa de informare a viitoarelor mamici atunci cand asteapta un copil. Cu toate sfaturile primite de la alte mamici sau chiar de la medici, gravidutele tot sunt tentate sa verifice informatiile in carti de specialitate scrise de specialisti celebri si sa descopere noutati in domeniu. Iata cateva carti despre sarcina care sunt in topul preferintelor mamicilor!

Mama si copilul - Emil si Herta Capraru

"Mama si copilul" ramane una dintre cartile-vedeta din acest domeniu. Poarta semnatura a doi autori romani celebri, Emil si Herta Capraru. Este o carte care, de-a lungul timpului, a contribuit la buna crestere a multor prichindei si a scos din impas multe gravide atunci cand aveau nelamuriri. Reeditata si revizuita de 6 ori de la lansare, cartea este inca extrem de cautata de mamici si gravidute. Chiar daca are doar o mica sectiune legata de sarcina si nastere, celelalte capitole fiind dedicate ingrijirii si cresterii copilului de la nastere si pana in adolescenta, multe mamici o prefera in rafturile bibliotecii lor inca din perioada sarcinii. Librarie.net, 49.60 lei (editia a VI-a -2011)

1 din 5 >

Taguri Carti despre sarcina Carti gravide Carti sarcina

Citeste si despre

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul