Fursecuri cu nuca

Cine poate refuza niste fursecuri langa cafeaua aburinda de dimineata? Iar daca acestea mai au si nuca in compozitie, cu siguranta nu ai cum sa dai deoparte aceasta reteta.

fursecuri-nuca

Timp de preparare

60 minute

Dificultate

Medie

Ingrediente

300 g faina

150 g nuci macinate

150 g zahar pudra

1 pachet unt

1 esenta vanilie

1 praf de sare

Mod de preparare

Lasa untul la temperatura camerei, circa o ora, apoi freaca-l cu zaharul, pana devine spuma.

Adauga esenta de vanilie, un praf de sare, nucile macinate si faina. Framanta bine compozitia, pana ce obtii un aluat omogen. Pune aluatul la rece, minim o ora.

Intinde aluatul ca foaie groasa, apoi decupeaza forme de fursecuri, dupa preferinta. Pune fursecurile pe o tava tapetata cu hartie de copt si da-o la copt, circa 20 de minute, la 180 de grade.

Optional, poti pudra fursecurile cu zahar sau le poti acoperi cu glazura de ciocolata.

Tipul bucatariei

Internationala

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Fursceuri cu nuca Nuca

Alina Paduraru

Redactor Copilul.ro

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:



Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul