1 lingura de pudra de cacao
2 lingurite zahar brun
1/8 lingurita nucsoara
1/4 lingurita scortisoara
1 lingura de apa fierbinte
250 ml lapte
1/2 lingurita de extract de vanilie
1/8 lingurita migdale macinate
Amesteca, intr-o cana mare, pudra de cacao cu zaharul brun, scortisoara si nucsoara. Adauga lingura de apa peste aceste ingrediente si amesteca-le pana se inmoaie si devin o pasta. Incalzeste laptele intr-un ibric, la foc mic, pana cand incepe sa fiarba, apoi adauga-l in cana, peste celelalte ingrediente. Amesteca bine totul si toarna deasupra vanilia si praful de migdale, cu putin timp inainte de a consuma aceasta bautura calda.
Taguri Ciocolata calda
Citeste si despre
Articole recomandate
Gestul sfasiator al Mihaelei Radulescu la inmormantarea mamei sale. Momentul...
Enrique Iglesias si Anna Kournikova au devenit din nou parinti. Cuplul are...
Retete de aperitive pentru Craciun: simple, rapide si spectaculoase
Prima doamna Mirabela Gradinaru a primit colindatori cu ochii in lacrimi la...
Copiii ajung tot mai des la Urgente. "Tusea de 100 de zile" si gripa A ii...
Mai multe noutati