Trucuri pentru o vacanta reusita impreuna cu copiii in Europa

/ / Modificat: 2022-07-22
Trucuri pentru o vacanta reusita impreuna cu copiii in Europa

Vacanțele pe distanțe scurte pentru copii mici în Europa sunt ideale pentru familiile tinere sau dacă călătoriți cu un bebeluș. Va trebui doar să petreceți câteva ore în avion înainte de a vă relaxa în destinatia de vacanta aleasa. 

Pentru a vă ajuta să găsiți locul perfect, aruncați o privire la topurile experților cu cele mai bune stațiuni pentru o vacanță în Europa cu cei mici:

  • Grecia
  • Italia
  • Spania

Cum să vă alegeți o vacanță în Europa care să fie prietenoasă cu bebelușii

Prioritățile de vacanță s-au schimbat, probabil, de când ați devenit părinte. Sunt șanse să fiți mai interesat de un hotel cu un club pentru copii decât de un club de noapte!

Pentru a vă bucura de binemeritatul concediu în familie, va trebui să găsiți o destinație de vacanță care oferă servicii de îngrijire a copiilor de calitate și activități care să vă țină copiii stimulați și distrați. Mai presus de toate, va trebui să alegeți un loc în care să vă simțiți în siguranță, relaxați și fericiți.

Grecia

Dacă sunteți în căutarea unor vacanțe relaxante și prietenoase cu bebelușii în Europa, Grecia întrunește toate condițiile. Fie că sunteți pasionați de istorie antică sau de luxul suprem, Grecia vă oferă cele mai bune vacanțe europene cu un copil. Cerul albastru strălucitor, plajele de nisip și coastele spectaculoase se combină pentru a crea o destinație de vacanță perfectă pentru toate categoriile de vârstă.

Creta este cea mai mare dintre insulele grecești. Aici, veți găsi verdeață luxuriantă, priveliști pitorești, mări albastre și limpezi și activități care să distreze întreaga familie. 

Italia

Fermecătoarea Italie este plină de istorie, frumusețe și peisaje sărutate de soare. Fie că doriți să vedeți obiectivele turistice ale unui oraș italian, să descoperiți mai multe despre cultura antică sau să vă relaxați cu gelato pe o plajă de nisip alb, o vacanță în Italia va fi pe placul întregii familii.

Dacă sunteți în căutarea unor vacanțe în Europa care să fie prietenoase cu bebelușii, alegeți Sardinia, Puglia sau Sicilia ca destinații. Cultura italiană înseamnă că este absolut normal să vezi bebeluși și copii mici în restaurante cu părinții lor - chiar dacă este trecut de ora 19.00!

Spania

Pentru o vacanță de familie, Spania este o destinație plină de viață și cosmopolită. Și oricare ar fi destinația spaniolă pe care o alegeți, veți găsi o mulțime de activități și zile de petrecere a timpului liber pentru familii.

Dacă vremea minunată este importantă pentru dumneavoastră, Tenerife este o destinație de vacanță fantastică pentru copilul mic sau bebeluș. Cu o vreme caldă pe tot parcursul anului și o diferență de fus orar de numai o oră, această insulă este perfectă pentru o vacanță în familie cu copii mici.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vacanta copii Vacanta cu copiii

Articole recomandate

Citeste si despre