Adio, intepaturi de insecte vara aceasta!

/ / Modificat: 2020-06-16
Adio, intepaturi de insecte vara aceasta!

Vara este anotimpul vacantei si al concediilor, al relaxarii si al timpului petrecut impreuna. Si nu vrem sa ni-l strice insectele si efectele ciupiturilor lor, nu-i asa? Iata cum poti spune "adio" intepaturilor de insecte vara aceasta.

Toata lumea stie cat de neplacut este ca bazaitul unui tantar sa te tina treaz o noapte intreaga. Orice mamica stie ce inseamna sa simti ca ti se increteste pielea cand iti vezi copilul plin de bubite rosii, semn ca tot ce ai incercat pentru a-l proteja de ciupituri s-a dovedit a fi inutil. Ai pus plase la ferestre, dar tantarii tot au gasit o cale de a se strecura miseleste in casa? Ai folosit tot felul de repelenti, dar se pare ca nesuferitii inaripati au devenit imuni?

Ai incercat cu spray-uri si lotiuni care ar fi trebuit sa tina tantarii la distanta, dar nu esti tocmai multumita de eficienta lor? Pentru ca nu ai incercat produsele din gama Hygienium No Bzzz, special concepute pentru protectia impotriva intepaturilor, dar si pentru calmarea pielii atunci cand nu a fost protejata si tantarii si-au facut de cap.

Hygienium, produse pentru intreaga familie

Produsele Hygienium sunt concepute pentru intreaga familie, fie ca vorbim despre produse de dezinfectare si antibacteriene, pentru igiena personala si pentru uz casnic, fie ca vorbim despre cosmetice. Gama Hygienium Kids este gandita special pentru cei mici, cu un design special menit sa-i faca sa zambeasca si sa considere produsele un "prieten" pentru activitatile zilnice, fie ca merg la gradinita, fie ca merg in parc, in spatii de joaca, la iarba verde sau stau acasa.

hygienium

Gama "No Bzzz" din familia Hygienium este special gandita pentru a proteja impotriva piscaturilor de tantari si pentru a indeparta efectele acestora.

In functie de preferinte si de scop, poti opta pentru produse diferite, dar care protejeaza la fel de eficient copilul, dar si pe cei mari.

Spray-ul anti tantari Hygienium NO BZZZ are o formula cu dubla actiune: ofera o protectie naturala pe tot parcursul zilei si este un emolient parfumat pentru toata suprafata corpului. Vitamina E din compozitie are efect antioxidant pentru piele, iar uleiul de cuisoare are proprietati antiinflamatoare.

hygienium

La fel de utile se pot dovedi si servetelele umede NO BZZZ, cu aceeasi formula speciala ca si sprayul, dar mai usor de folosit pentru copiii mai mici.

Lotiunea delicata anti tantari NO BZZZ protejeaza si are un efect emolient pentru piele. Formula contine, pe langa uleiul de cuisoare, si mentol, care are un efect racoritor si care face lotiunea mai usor de suportat.

hygienium

Ai uitat sa folosesti solutiile pentru protectie sau vreun tantar s-a dovedit mai rezistent si a reusit sa lase urme? Foloseste cu incredere crema racoritoare cu mentol NO BZZZ, creata special pentru a calma cat ai zice "peste" mancarimea si usturimea provocate de intepatura de tantar. Isi face efectul foarte rapid datorita concentratiei ridicate de ulei de salvie si eucalipt, iar mentolul are un efect de racorire asupra zonei pe care este aplicata crema.

hygienium

Despre Hygienium

Hygienium este un brand care a luat fiinta in urma cu 7 ani. De la sapun lichid, gel dezinfectant, detergent de vase si o solutie de curatare pentru suprafete multiple, gama de produse s-a dezvoltat foarte mult. Portofoliul include produse biocide avizate de Ministerul Sanatatii (sprayuri de diferite volume, geluri si servetele umede) atat pentru consum uman, cat si pentru uz casnic, industria alimentara sau din gama profesionala, dar si produse cosmetice si de igiena (ecrane, ochelari, servetele umede antibacteriene, gel revigorant, lotiune dermatologica, servetele incontinenta, produse impotriva tantarilor); gama de produse este intr-o continua dezvoltare, echipa de cercetare studiind in permanenta piata pentru imbunatatirea produselor.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre