Tu, draga copile, esti slabiciunea care ma face mai puternica in fiecare zi

/ / Modificat: 2019-07-26
Tu, draga copile, esti slabiciunea care ma face mai puternica in fiecare zi

Vreau sa intelegi valoarea ta si puterea imensa pe care o ai asupra mea. Te uiti la mine si crezi cu tarie ca ai in fata ochilor cea mai curajoasa mama din lume. Te inseli, pentru ca am si puncte slabe. Si tu esti unul dintre ele. Tu esti slabiciunea care ma face mai puternica in fiecare zi.

Tu esti SLABICIUNEA care imi umple sufletul cu indrazneala,valoare si curaj. In orice caz, obiectivul meu final nu este altul decat bunastarea ta. 

Eu doar caut fericirea pentru tine. Si pentru asta, nu exista o forta mai buna sau mai mare decat tine, drag copil al inimii mele. Pentru ca tu esti acel motor care ma impinge sa continui zi de zi, pentru ca tu ai incredere in mine, asa cum aproape nimeni nu are.

Tu esti SLABICIUNEA care ma face cea mai mandra mama si femeie. Cel care ma sustine ca pe o trestie rezistenta, care ma insoteste si ma ajuta cu loialitate exemplara.

Copilul meu, tu esti cea mai frumoasa slabiciune care ma umple de satisfactie si bucurie. Cel care a reusit sa-mi aduca cele mai bune lucruri din viata mea. Cel care a reusit sa-mi curete toata fiinta. O slabiciune care, in mod paradoxal, poate face muntii sa se miste din loc.

Tu esti SLABICIUNEA pe care vreau sa o am mereu alaturi

Tu esti acea slabiciune pe care mereu vreau sa o am alaturi de mine, pentru a fi puternica. Esti mereu in gandurile mele si monopolizezi cele mai mari dorinte. Esti protagonistul fiecarui proiect si motivator al sperantelor, al iluziilor si al viselor mele.

In asteptarea ta am cunoscut fericirea. Privirea ta delicata si acel zambet frumos ma topesc si le port cu mine oriunde ma duc. Simt ca ai venit in aceasta viata ca ingerul meu pazitor. Tu esti bucuria din lumea mea.

Si ceea ce conteaza in acele zile reci sau innorate este ca tu imi aduci mereu lumina in viata. Indiferent ce s-ar intampla, gasesc mereu mana ta ca sa ma ridic. Dragostea ta ma hraneste cu puritate si imi arata ca pot fi o persoana cu adevarat puternica.

bebelus

Multumita tie pot spune ca sunt cea mai puternica fiinta din aceasta lume. Si crede-ma, draga copile, ca nu exagerez. Pentru ca atunci cand slabiciunea inseamna iubire, tu imi umpli sufletul cu cele mai frumoase sentimente si senzatii.

Esti o SLABICIUNE "contagioasa"

Dragostea mea mica, sunt puternica si curajoasa pentru ca mi-am vazut cea mai mare slabiciune. O iubire care "contamineaza" totul si coloreaza totul. Tu imi invadezi zilele cu acea lumina care indeparteaza intunericul din casa noastra.

Atunci cand zambesti, este imposibil sa nu zambesc si eu. Si indiferent cat de furioasa sunt, atunci cand vorbesti, nu pot face nimic decat sa te asclut si sa-ti raspund. Cand vei avea nevoie de mine, voi continua sa fiu la dispozitia ta.

Drumul poate fi uneori atat de incurcat incat cred ca este imposibil sa-l traversez. Dar daca te am langa mine, stiu ca imi va creste puterea. Si fiecare incercare grea se va transforma intr-o victorie imensa.

Datorita tie am inteles ca exista multe lucruri frumoase in viata. Iar tu esti, fara ezitare, unul dintre ele. Iti multumesc pentru acea iubire vesnica care a dezvaluit o slabiciune capabila sa ma faca puternica. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Mama

Articole recomandate

Citeste si despre