Te iubesc, mama! Si-ti multumesc pentru tot!

/ / Modificat: 2019-08-28
Te iubesc, mama! Si-ti multumesc pentru tot!

Mama, te iubesc mai mult decat orice pe lume! Chiar daca ti-am mai spus-o de atatea ori, parca niciodata nu va fi suficient. Si nu voi putea sa-ti multumesc pentru cel mai de pret dar pe care mi l-ai dat: viata!

Mama, parfumul tau… Nu exista pentru mine miros mai dulce si mai proaspat ca parfumul trupului tau. Iti stiu mirosul inca din primele clipe ale vietii mele, de cand m-ai pus la sanul tau si te-am inspirat profund ca sa-mi intiparesc in minte aroma pielii tale. E cel mai frumos parfum din lume. Nu exista miros care sa ma faca sa ma simt mai bine si mai in siguranta.

Au trecut atatia ani de cand nu mai dorm langa tine, de cand locuim in case diferite, dar de fiecare data cand ma intorc la tine, simt nevoia sa te adulmec. Ca atunci cand eram copil.

Imi amintesc ca atunci cand plecai la serviciu, iar eu ramaneam singura acasa, mi se facea repede dor de tine. Mergeam in camera ta si ma intindeam in patul tau pentru a-ti simti parfumul care ramasese impregnat in perna. Aveam impresia ca esti acolo, cu mine, iar timpul trecea mai usor.

Acum, rar, prea rar mai apuc sa adorm langa tine. Insa atunci cand te intalnesc, te imbratisez cu toata puterea, sa-ti simt caldura reconfortanta.

Oricat de trista as fi, de dezamagita, de obosita sau de nervoasa, sunt suficiente cateva minute in prezenta ta pentru a ma simti bine, pentru a-mi recupera intr-un mod aproape magic, toata energia.

Si nu trebuie sa-ti spun nimic ca tu sa intelegi totul. Mi-ai simtit dintotdeauna toate trairile si ai stiut cum sa imi mangai suferintele. N-a fost nevoie de cuvinte. Au fost suficiente o privire, o clipire din ochi, un zambet, o imbratisare.

N-a fost zi in care sa nu faci tot posibilul ca eu sa fiu fericita. Si acum, cand poate eu ar trebui sa fiu cea care te sprijina, care te ajuta, tot tu esti cea care imi asigura suportul. N-ai obosit niciodata!

Nimic nu poate distruge dragostea noastra! Din contra! In fiecare zi imi dau seama mai mult si mai mult de sacrificiile enorme pe care le-ai facut pentru a ma transforma in femeia de azi. Multumita tie sunt ceea ce sunt!

In fiecare zi care trece te iubesc si mai mult, pentru ca abia acum inteleg cu adevarat dimensiunea iubirii tale.

Te iubesc, mama! Si-ti multumesc pentru tot!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Mama

Articole recomandate

Citeste si despre