Prima regula a vietii este sa NU iti lasi mama SINGURA. A facut totul pentru tine

/ / Modificat: 2020-02-20
Prima regula a vietii este sa NU iti lasi mama SINGURA. A facut totul pentru tine

O mama este cea care te va iubi cel mai mult. Dragostea ei pentru tine nu poate fi comparata cu nimic din lume, mai ales ca legatura pe care o are cu tine s-a format de cand erai in burta, chiar inainte de a-ti vedea chipul. O dragoste care creste, se multiplica si nu dispare niciodata.

Nu este nimic mai trist decat sa vezi o femeie care s-a luptat pentru copiii ei plangand pentru ca au lasat-o singura la batranete. O femeie care si-a dedicat intreaga viata cresterii micutilor sai, astfel incat sa nu le lipseasca nimic. Si cand vine batranetea, cel mai vulnerabil moment pentru ea, nu are niciunul dintre copii langa ea ca sa o ingrijeasca.

A facut totul pentru tine

Poate din egoism spui ca nu i-ai cerit sa faca toate astea pentru tine, ca le-a facut pentru ca asa a vrut, pentru ca te-a iubit si a avut grija de tine pentru ca era "obligatia" ei. Ce gand egoist si imatur! Mama ta ti-a dat viata. Ea s-a sacrificat pentru tine si este singua din univers care si-ar da viata pentru tine daca este nevoie.  

Cand mama are nevoie de tine, in orice circumstate si in orice moment, cel mai bun lucru pe care il poti face este sa fii alaturi de ea. Intande-i mana, ori de cate ori are nevoie si in orice context, pentru ca este cea mai importanta persoana din inima ta sau, cel putin, ar trebui sa fie.

Daca ai copii, iti doresti ca in viitor, cand isi vor gasi propriul drum, sa te iubeasca cu acelasi devotament, asa cum fac acum? Ei bine, mama ta are aceleasi sentimente fata de tine din ziua in care te-ai nascut. Si merita sa-i dai inapoi dragostea ta!

Daca mama ta inca traieste, ai cea mai mare comoara care exista pe Pamant!

Si in ziua in care nu o vei mai avea langa tine, ti-ai da viata pentru a fi inca 5 minute cu ea, ca sa o asculti, sa o imbratisezi si pentru a o simti din nou. Ai simtit-o tot timpul si, dintr-o data, nu mai poti avea caldura in viata ta, asta fiind una dintre cele mai grele lovituri pe care le pori primi.

Acum ca ai ocazia sa o imbratisezi si sa te bucuri de ea, nu o intrista, nu o supara, nu-i frange inima. Intotdeauna a incercat sa te faca sa razi cand erai trist, ti-a sters lacrimile si te-a iubit mai presus de toate, in ciuda greselilor pe care le-ai facut in viata asta.

Ai grija de ea si protejeaz-o

Ai grija de mama ta si protejeaz-o. Pretuieste fiecare minut pe care il petreci alaturi de ea, deoarece nu stii niciodata cand va fi momentul in care va pleca de langa tine pentru totdeauna. Las-o sa se bucure de tine si nu astepta sa-ti fie dor si sa regreti ca nu i-ai spus tot ce i-ar fi placut sa auda de la tine. Nimeni nu iti garanteaza viata, asa ca spune-i ce simti in fiecare moment, in fiecare zi ...

Respecta-ti mama, pentru ca trebuie respectata mai presus de orice. Mama ta este cea care te cunoaste cel mai bine pe aceasta planeta si este cea care va sti sa-ti ofere liniste atunci cand vei avea nevoie de ea. Vei avea mereu nevoie de iubirea ei, pentru ca atunci cand te inconjoara cu bratele ei te simti, mereu, in siguranta.

Dragostea mamei tale te va sustine atunci cand toata lumea va inceta sa o faca pentru ca ea este cea care nu te va dezamagi niciodata si te va ierta mereu, chiar daca ceilalti nu o fac.

Mama ta ar trebui sa fie prioritatea ta, daca ai norocul sa o ai alaturi.  Pentru ca este o stea efemera, trebuie sa te bucuri de ea atat timp cat straluceste, deoarece atunci cand se stinge, nu o mai poti vedea niciodata.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Mama Iubire

Articole recomandate

Citeste si despre