Cuvintele pretioase ale unui tata pentru copilul sau: "Mama ta a dat totul pentru tine"

/ / Modificat: 2020-03-03
Cuvintele pretioase ale unui tata pentru copilul sau:

A avea copii nu este doar o experienta care ne schimba complet modul de viata, rutine si activitati. Este un eveniment ca niciun altul, care ne face sa vedem lucrurile intr-un mod foarte diferit, schimbandu-ne si modul de a gandi si de a aprecia lucrurile pe care le ignoram pana atunci. 

Un exemplu in acest sens este pretioasa scrisoare pe care un tata i-a scris-o copilului sau, in care exprima tot ceea ce a facut mama sa pentru el si ne arata cat de mare este dragostea pe care parintii o au pentru copiii lor.

William Trice Battle si sotia sa, Lauren, au devenit pentru prima data parinti, moment care le-a schimbat viata, nu numai ca si cuplu, ci si ca oameni. William si-a dat seama cat de puternica este sotia lui, dupa ce a vazut cum a purtat bebelusul 9 luni in pantece si apoi cum l-a adus pe lume.

Printr-o scrisoare adresata fiului sau si pe care a publicat-o pe profilul de Facebook, ii spune acestuia cat de mult o admira pe mama sa si tot ceea ce a facut pentru el, mentionand ca nu va putea niciodata sa o recompenseze.

Timp de noua luni, mama ta a fost tot ceea ce nu stiai

"Inainte sa te tin in bratele mele, mama ta te-a tinut si nu ti-a mai dat drumul. Inainte de a-mi sacrifica timpul pentru tine, mama ta si-a sacrificat trupul zvelt. Inainte de a te mangaia cand te-ai suparat, mama ta te-a mangaiat doar cu bataile inimii. Inainte sa te mangai cand erai nelinistit, mama ta te-a mangaiat doar cu sunetul vocii ei. Inainte sa pot face ceva pentru tine, mama ta a dat totul pentru tine. Mama ta este motivul pentru care te pot sustine astazi. Inainte sa fii o sclipire in ochii mei, erai deja in inima mamei tale. Viata, siguranta si existenta ta depindeau de ea. Ceva pentru care nu o voi putea rasplati niciodata.

Va dura mult timp pentru a intelege puterea, profunzimea si imensitatea iubirii pe care o simte mama pentru tine. Dar intr-o zi, cand vei avea propriii tai copii, vei intelege ceea ce vad acum atat de clar. Asa ca, te voi tine strans, dar o voi tine puternic si pe mama ta, deoarece cu cat dragostea mea pentru tine creste, cu atat mai mult inteleg masura iubirii unei mame."

Acest mesaj este un exemplu de parinti actuali, care sunt mai prezenti in viata copiilor lor si petrec mai mult timp cu ei, traind tot felul de experiente, bucurii si iluzii pe care le-au trait doar femeile in generatiile anterioare.

In aceasta scrisoarea emotionanta adresata de tata bebelusului sau, acesta face tot posibilul sa exprime in cuvinte noile senzatii si emoții pe care i le-a oferit paternitatea. Dar prin aceste cuvinte, el recunoaste si munca si iubirea incomensurabila pe care mamele o au pentru copiii lor.

Este o scriere foarte frumoasa, care surprinde intr-un mod scurt si simplu, dar foarte emotionant si profund, dragostea unui tata fata de copilul sau, dar si pentru munca, sacrificiul si daruirea totala pe care mamele o au pentru micutii lor.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Scrisoare Tata Copil

Articole recomandate

Citeste si despre