Cand ma intrebi daca te iubesc ...

/ / Modificat: 2020-01-28
Cand ma intrebi daca te iubesc ...

Copiii stiu ca mamele lor ii iubesc mai presus de orice sau, cel putin, asa ar trebui. Din pacate, in lume, exista si femei care nu ar fi meritat sa fie mame pentru ca nu isi iubesc copiii, pentru ca ii bat, ii maltrateaza, pentru ca isi doresc sa-si traiasca viata inainte de a fi mame. Si asa ajung sa-si abandoneze micutii. 

Din fericire, exista mame care isi iubesc copiii mai presus de orice. Mamele care se lupta ca leoaicele de dragul micutulor lor. Copiii stiu de cand sunt bebelusi ca aceasta fiinta este ingerul lor protector. Pentru ca unei mame ii spune  instinctul sa aiba grija si sa isi protezeje copilul, indiferent de ce varsta are.

Mama, ma iubesti?

Copiii, cand cresc, le intreaba pe mamele lor daca ii iubesc pentru ca, desi stiu si simt acest lucru, ei vor sa se asigure. La aceasta intrebare o mama zambeste incurcata, deoarece  dragostea pe care o simte pentru cei mici este intotdeauna de nedescris. O mama ii va raspunde "da" micutului sau, ii va oferi o imbratisare si ii va spune ca il iubeste mai presus de toate si, de asemenea, pentru totdeauna.

Dupa acest raspuns copilul se linisteste, iar mama gandeste......

"Sa-ti spuna toate organelor mele vitale care s-au mutat de la locul lor pentru a-ti lasa un spatiu in interiorul corpului meu. Intreaba uterul meu care a fost casa ta pentru cateva luni. Sau bratele mele care au fost, sunt si vor fi intotdeauna confortul tau. Sa-ti spuna picioarele, care erau si ale tale si au sustinut greutatea amandurora. Sa-ti spuna simturile care s-au schimbat pentru a percepe viata de cand am aflat despre existenta ta ... Am stiut intotdeauna ca te voi iubi mai presus de orice.

Stiam ca dragostea mea pentru tine era nemasurata si, de indata ce te-am avut in brate, viata mea s-a schimbat pentru totdeauna. Inima mea iti apartine si mintea mea nu se mai gandeste la mine pentru ca ma gandesc la tine.

Asadar, cand ma intrebi daca te iubesc, viata mea, iti pot spune cu toata convingerea din lume ca te iubesc cu toata fiinta mea.  A fost o perioada in care eram unul, fiinta mea ti-a dat viata si inima mea a ramas cu tine."

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Mama Copil

Articole recomandate

Citeste si despre