O mama aflata in coma s-a trezit ca sa-si alapteze fiica

/ / Modificat: 2020-02-10
O mama aflata in coma s-a trezit ca sa-si alapteze fiica

Medicii erau rezervati in privinta diagnosticului, insa o mama le-a aratat ca poate invinge orice pentru copilul ei.

Maria Laura Ferreyra, in varsta de 42 de ani, se afla in coma de o luna, fiind victima unui jaf violent petrecut in orasul San Francisco, provincia Córdoba (Argentina). Aceasta s-a luptat cu infractorul, a cazut de pe motocicleta cu care circula si s-a lovit cu capul de asfalt, provocandu-i o trauma cerebrala grava. 

Medicii nu i-au dat nicio sansa sa iasa din coma

Femeia a fost operata de urgenta, dar corpul ei a respins medicamentele si a intrat in coma. Medicii au fost foarte rezervati in privinta sanselor de supravietuire si au transmis familiei ca femeia ar putea intra in moarte cerebrala si sa fie de acord cu donarea organelor. Cu toate acestea, sotul sau nu si-a pierdut credinta si a sperat ca sotia lui se va trezi. Au trecut 15 zile si a avut primul semn.

O scanare CT a aratat ca Maria avea activitate neurologica si, de asemenea, a inceput sa miste mainile si sa deschida ochii.

Instinctul matern a facut-o sa se trezeasca din coma

In a patra saptamana de spitalizare, sotul ei a decis sa o duca pe fiica ei cea mai mica, de 2 ani, la spital pentru a o vizita. S-a asezat pe patul mamei sale, s-a uitat la ea si a scos sunetul pe care il face, de obicei, cand ii este foame. Apoi, instinctiv, femeia si-a ridicat halatul si a pus-o pe micuta la piept ca sa o alapteze.

maria2

"A fost magic, un moment unic. Am plans cu totii. Vazand cum s-au imbratisat reciproc, instinctul mamei a fost unic," a povestit sotul. 

Acesta a mai spus ca sotia sa este in proces de recuperare si spera ca in curand sa se faca bine si sa poata fi din nou alaturi de familie.

Sursa: cronica.com.ar

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Coma Alaptat Fiica

Articole recomandate

Citeste si despre